Objavljeno: ponedjeljak, 25.07.2011.

Postali smo dio avanture

Srđan Kovačević iz Osijeka, član TEAM ROCKRS, izabrao je SOS Dječje selo Ladimirevci kao organizaciju za koju će voziti. O reliju i „našem“ timu možete više saznati u nastavku.

ŠTO JE MONGOL RALLY?

10.000 milja vožnje kroz pustinje, planine i stepe u automobilu koji bi nečija baka koristila za shopping. Putovanje preko 1 / 3 zemljine površine u neprikladnim vozilima, stotinama kilometara daleko od civilizacije, a osim avanturizma ovaj reli odlikuje se posebnom humanom notom. Naime, timovi koji sudjeluju u reliju sakupljaju novac u dobrotvorne svrhe. Dio novca koji sakupe svi timovi ove godine ide za organizaciju Children´s Foundation Christina Noble, a drugi dio ide organizaciji koju izabere svaki pojedini tim.
Srđan Kovačević iz Osijeka, član TEAM ROCKRS, izabrao je SOS Dječje selo Ladimirevci kao organizaciju za koju će voziti. O reliju i „našem“ timu možete više saznati na stranici.

KAKO SMO POSTALI DIO AVANTURE?

U nedjelju, 24. srpnja u 12 sati Srđan je sa svojim timom posjetio SOS Dječje selo Ladimirevci i kratko se zadržao u druženju s djecom i odraslima. Tom prilikom predali smo mu kutiju s poklonima za djecu u Mongoliji, dalekoj azijskoj zemlji koja je cilj ovog relija. Vjerujemo da će igračke koje su djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci pripremila za svoje vršnjake u Mongoliji izmamiti sretne osmjehe na njihovim licima i na taj način će ova humana akcija dobiti i širu dimenziju koja ima za jedan od ciljeva pomoći sretno djetinjstvo djeci širom svijeta.

Na put dugačak 15.000 km kreću iz Praga kolima hitne pomoći koju su uz pomoć sponzora kupili od zagrebačke hitne pomoći, i koju će pokloniti u Mongoliji. Dolazak u Ulan Bator očekuju do 01. rujna, a po povratku će ponovno doći u SOS Dječje selo i ispričati nam i fotografijama pokazati kako je prošla njihova avantura.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više