Objavljeno: utorak, 16.08.2011.

INA vodi djecu na more

Donacijom od 100.000 kuna omogućeno je ljetovanje 120 djece SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Ovo nije prvi put da INA – Industrija nafte ,d.d. pomaže SOS dječjim selima. Za vrijeme Europskog prvenstva u vaterpolu prošle godine, INA - Industrija nafte, d.d. je od svake prodane ulaznice na svojim benzinskim postajama donirala dvije kune SOS Dječjem selu Lekenik. Također, do kraja rujna na svim Ininim benzinskim postajama traje akcija tijekom koje od svake prodane litre autoglasa 20 lipa pripada SOS Dječjem Selu Hrvatska.

Pomoći drugome neprocjenjivo je vrijedan osjećaj zbog čega je aktivno sudjelovanje u zajednici jedan od Ininih prioriteta. INA - Industrija nafte, d.d. odlučila je odvesti na more 120 djece SOS Dječjeg sela Hrvatska. Donacijom od 100.000 kuna omogućeno je ljetovanje 70 djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci i 50 djece iz SOS Dječjeg sela Lekenik u odmaralištu Gradskog društva Crvenog križa Županja u Rogoznici, u razdoblju od 27. srpnja do 15. kolovoza.

„Ova donacija još je jedan pokazatelj kako je dugogodišnja suradnja Ine i SOS Dječjeg sela Hrvatska uspješna, plodonosna i na dobrobit onih koji zaslužuju maksimalnu brigu i sigurnost - naše djece. Drago mi je da smo ovom donacijom našim malim prijateljima uljepšali ovo ljeto i omogućili im da u Rogoznici provedu trenutke za dugo sjećanje“, izjavio je prilikom uručenja donacije Renato Kesić, regionalni voditelj maloprodaje Ine. Zahvaljujući na donaciji, Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, rekao je: “Drago nam je da je INA kao naš partner financijski pomogla, ne samo nadoknađivanjem troškova smještaja, nego i dodatnim sadržajima i aktivnostima tijekom ljetovanja djece SOS dječjih sela. Djeca stvarno uživaju!“

Zahvaljujući Ininoj donaciji, djeca će uz pratnju SOS mama i stručnoga tima provesti deset dana u odmaralištu Gradskog društva Crvenog križa Županja u Rogoznici. Uz kupanje i sunčanje djeci je tijekom ljetovanja Gradsko društvo Crvenog križa Županja nudilo sadržaje kojima se osigurava svrsishodno provođenje slobodnog vremena kako bi im ljetovanje ostalo u najboljem sjećanju.

Škola plivanja, pidžama partyji, karaoke, izbori za miss i mistera upotpunili su nezaboravno ljetovanje. Naravno, posebno su uzbuđena bila djeca kojima je to bio prvi posjet moru. Uz kupanje, sunčanje, šetnje i druženje u prekrasnom morskom okruženju, djeca su mogla uživati na izletu u Šibenik, gdje su se uz pomoć turističkog vodiča upoznali sa znamenitostima toga grada. Posebno ih je zainteresirala legenda o tvrđavi svetog Mihovila kao i o priče o izgradnji katedrale sv. Jakova.

Omogućiti djeci nezaboravna sjećanja, ljubav i pažnju posebno raduje sve djelatnike Ine jer dječji osmijeh najljepši im je poklon.

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više