Objavljeno: utorak, 16.08.2011.

INA vodi djecu na more

Donacijom od 100.000 kuna omogućeno je ljetovanje 120 djece SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Ovo nije prvi put da INA – Industrija nafte ,d.d. pomaže SOS dječjim selima. Za vrijeme Europskog prvenstva u vaterpolu prošle godine, INA - Industrija nafte, d.d. je od svake prodane ulaznice na svojim benzinskim postajama donirala dvije kune SOS Dječjem selu Lekenik. Također, do kraja rujna na svim Ininim benzinskim postajama traje akcija tijekom koje od svake prodane litre autoglasa 20 lipa pripada SOS Dječjem Selu Hrvatska.

Pomoći drugome neprocjenjivo je vrijedan osjećaj zbog čega je aktivno sudjelovanje u zajednici jedan od Ininih prioriteta. INA - Industrija nafte, d.d. odlučila je odvesti na more 120 djece SOS Dječjeg sela Hrvatska. Donacijom od 100.000 kuna omogućeno je ljetovanje 70 djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci i 50 djece iz SOS Dječjeg sela Lekenik u odmaralištu Gradskog društva Crvenog križa Županja u Rogoznici, u razdoblju od 27. srpnja do 15. kolovoza.

„Ova donacija još je jedan pokazatelj kako je dugogodišnja suradnja Ine i SOS Dječjeg sela Hrvatska uspješna, plodonosna i na dobrobit onih koji zaslužuju maksimalnu brigu i sigurnost - naše djece. Drago mi je da smo ovom donacijom našim malim prijateljima uljepšali ovo ljeto i omogućili im da u Rogoznici provedu trenutke za dugo sjećanje“, izjavio je prilikom uručenja donacije Renato Kesić, regionalni voditelj maloprodaje Ine. Zahvaljujući na donaciji, Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, rekao je: “Drago nam je da je INA kao naš partner financijski pomogla, ne samo nadoknađivanjem troškova smještaja, nego i dodatnim sadržajima i aktivnostima tijekom ljetovanja djece SOS dječjih sela. Djeca stvarno uživaju!“

Zahvaljujući Ininoj donaciji, djeca će uz pratnju SOS mama i stručnoga tima provesti deset dana u odmaralištu Gradskog društva Crvenog križa Županja u Rogoznici. Uz kupanje i sunčanje djeci je tijekom ljetovanja Gradsko društvo Crvenog križa Županja nudilo sadržaje kojima se osigurava svrsishodno provođenje slobodnog vremena kako bi im ljetovanje ostalo u najboljem sjećanju.

Škola plivanja, pidžama partyji, karaoke, izbori za miss i mistera upotpunili su nezaboravno ljetovanje. Naravno, posebno su uzbuđena bila djeca kojima je to bio prvi posjet moru. Uz kupanje, sunčanje, šetnje i druženje u prekrasnom morskom okruženju, djeca su mogla uživati na izletu u Šibenik, gdje su se uz pomoć turističkog vodiča upoznali sa znamenitostima toga grada. Posebno ih je zainteresirala legenda o tvrđavi svetog Mihovila kao i o priče o izgradnji katedrale sv. Jakova.

Omogućiti djeci nezaboravna sjećanja, ljubav i pažnju posebno raduje sve djelatnike Ine jer dječji osmijeh najljepši im je poklon.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više