Objavljeno: utorak, 16.08.2011.

INA vodi djecu na more

Donacijom od 100.000 kuna omogućeno je ljetovanje 120 djece SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Ovo nije prvi put da INA – Industrija nafte ,d.d. pomaže SOS dječjim selima. Za vrijeme Europskog prvenstva u vaterpolu prošle godine, INA - Industrija nafte, d.d. je od svake prodane ulaznice na svojim benzinskim postajama donirala dvije kune SOS Dječjem selu Lekenik. Također, do kraja rujna na svim Ininim benzinskim postajama traje akcija tijekom koje od svake prodane litre autoglasa 20 lipa pripada SOS Dječjem Selu Hrvatska.

Pomoći drugome neprocjenjivo je vrijedan osjećaj zbog čega je aktivno sudjelovanje u zajednici jedan od Ininih prioriteta. INA - Industrija nafte, d.d. odlučila je odvesti na more 120 djece SOS Dječjeg sela Hrvatska. Donacijom od 100.000 kuna omogućeno je ljetovanje 70 djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci i 50 djece iz SOS Dječjeg sela Lekenik u odmaralištu Gradskog društva Crvenog križa Županja u Rogoznici, u razdoblju od 27. srpnja do 15. kolovoza.

„Ova donacija još je jedan pokazatelj kako je dugogodišnja suradnja Ine i SOS Dječjeg sela Hrvatska uspješna, plodonosna i na dobrobit onih koji zaslužuju maksimalnu brigu i sigurnost - naše djece. Drago mi je da smo ovom donacijom našim malim prijateljima uljepšali ovo ljeto i omogućili im da u Rogoznici provedu trenutke za dugo sjećanje“, izjavio je prilikom uručenja donacije Renato Kesić, regionalni voditelj maloprodaje Ine. Zahvaljujući na donaciji, Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, rekao je: “Drago nam je da je INA kao naš partner financijski pomogla, ne samo nadoknađivanjem troškova smještaja, nego i dodatnim sadržajima i aktivnostima tijekom ljetovanja djece SOS dječjih sela. Djeca stvarno uživaju!“

Zahvaljujući Ininoj donaciji, djeca će uz pratnju SOS mama i stručnoga tima provesti deset dana u odmaralištu Gradskog društva Crvenog križa Županja u Rogoznici. Uz kupanje i sunčanje djeci je tijekom ljetovanja Gradsko društvo Crvenog križa Županja nudilo sadržaje kojima se osigurava svrsishodno provođenje slobodnog vremena kako bi im ljetovanje ostalo u najboljem sjećanju.

Škola plivanja, pidžama partyji, karaoke, izbori za miss i mistera upotpunili su nezaboravno ljetovanje. Naravno, posebno su uzbuđena bila djeca kojima je to bio prvi posjet moru. Uz kupanje, sunčanje, šetnje i druženje u prekrasnom morskom okruženju, djeca su mogla uživati na izletu u Šibenik, gdje su se uz pomoć turističkog vodiča upoznali sa znamenitostima toga grada. Posebno ih je zainteresirala legenda o tvrđavi svetog Mihovila kao i o priče o izgradnji katedrale sv. Jakova.

Omogućiti djeci nezaboravna sjećanja, ljubav i pažnju posebno raduje sve djelatnike Ine jer dječji osmijeh najljepši im je poklon.

 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više