Objavljeno: utorak, 04.10.2011.

Dječji tjedan u SOS Dječjim selima

Dječji tjedan koji se obilježava od 3. do 9.listopada obilježavamo raznim aktivnostima u našim SOS Dječjim selima.


U ponedjeljak, 3. listopada održana je 4. zmajada Zajednice tehničke kulture Valpovo koja je na vanjskim terenima Osnovne škole Ladimirevci okupila stotinjak djece, roditelja i nastavnika.

Zmajada je organizirana u sklopu dječjeg tjedna i imala je za cilj privući što veći broj djece i mladih na igru i kretanje na otvorenom prostoru. Na poslijepodnevnom druženju sudjelovala su i djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci koja su zahvaljujući sunčanom danu uz malo vjetra uspjela podići svoje zmajeve u visine. Njihovi su raznobojni leteći ljubimci prekrivali nebo tijekom dva sata trčanja i druženja.

Nakon zajedničkog druženja na vanjskom prostoru Osnovne škole u Ladimirevcima, zmajevi su prekrili i nebo iznad Dječjeg sela sve dok se nije smračilo kada su djeca i zmajevi otišli na počinak.

Dječji tjedan tek je počeo i biti će još zanimljivih crtica iz SOS Dječjih sela.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više