Objavljeno: utorak, 04.10.2011.

Dječji tjedan u SOS Dječjim selima

Dječji tjedan koji se obilježava od 3. do 9.listopada obilježavamo raznim aktivnostima u našim SOS Dječjim selima.


U ponedjeljak, 3. listopada održana je 4. zmajada Zajednice tehničke kulture Valpovo koja je na vanjskim terenima Osnovne škole Ladimirevci okupila stotinjak djece, roditelja i nastavnika.

Zmajada je organizirana u sklopu dječjeg tjedna i imala je za cilj privući što veći broj djece i mladih na igru i kretanje na otvorenom prostoru. Na poslijepodnevnom druženju sudjelovala su i djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci koja su zahvaljujući sunčanom danu uz malo vjetra uspjela podići svoje zmajeve u visine. Njihovi su raznobojni leteći ljubimci prekrivali nebo tijekom dva sata trčanja i druženja.

Nakon zajedničkog druženja na vanjskom prostoru Osnovne škole u Ladimirevcima, zmajevi su prekrili i nebo iznad Dječjeg sela sve dok se nije smračilo kada su djeca i zmajevi otišli na počinak.

Dječji tjedan tek je počeo i biti će još zanimljivih crtica iz SOS Dječjih sela.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više