Objavljeno: utorak, 04.10.2011.

Dječji tjedan u SOS Dječjim selima

Dječji tjedan koji se obilježava od 3. do 9.listopada obilježavamo raznim aktivnostima u našim SOS Dječjim selima.


U ponedjeljak, 3. listopada održana je 4. zmajada Zajednice tehničke kulture Valpovo koja je na vanjskim terenima Osnovne škole Ladimirevci okupila stotinjak djece, roditelja i nastavnika.

Zmajada je organizirana u sklopu dječjeg tjedna i imala je za cilj privući što veći broj djece i mladih na igru i kretanje na otvorenom prostoru. Na poslijepodnevnom druženju sudjelovala su i djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci koja su zahvaljujući sunčanom danu uz malo vjetra uspjela podići svoje zmajeve u visine. Njihovi su raznobojni leteći ljubimci prekrivali nebo tijekom dva sata trčanja i druženja.

Nakon zajedničkog druženja na vanjskom prostoru Osnovne škole u Ladimirevcima, zmajevi su prekrili i nebo iznad Dječjeg sela sve dok se nije smračilo kada su djeca i zmajevi otišli na počinak.

Dječji tjedan tek je počeo i biti će još zanimljivih crtica iz SOS Dječjih sela.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više