Objavljeno: utorak, 04.10.2011.

Dječji tjedan u SOS Dječjim selima

Dječji tjedan koji se obilježava od 3. do 9.listopada obilježavamo raznim aktivnostima u našim SOS Dječjim selima.


U ponedjeljak, 3. listopada održana je 4. zmajada Zajednice tehničke kulture Valpovo koja je na vanjskim terenima Osnovne škole Ladimirevci okupila stotinjak djece, roditelja i nastavnika.

Zmajada je organizirana u sklopu dječjeg tjedna i imala je za cilj privući što veći broj djece i mladih na igru i kretanje na otvorenom prostoru. Na poslijepodnevnom druženju sudjelovala su i djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci koja su zahvaljujući sunčanom danu uz malo vjetra uspjela podići svoje zmajeve u visine. Njihovi su raznobojni leteći ljubimci prekrivali nebo tijekom dva sata trčanja i druženja.

Nakon zajedničkog druženja na vanjskom prostoru Osnovne škole u Ladimirevcima, zmajevi su prekrili i nebo iznad Dječjeg sela sve dok se nije smračilo kada su djeca i zmajevi otišli na počinak.

Dječji tjedan tek je počeo i biti će još zanimljivih crtica iz SOS Dječjih sela.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više