Objavljeno: petak, 21.10.2011.

Kraft Foods u posjetu SOS Dječjem selu Lekenik

Gosti su sa nama kuhali, slavili rođendan i dobro se zabavili, a naravno, donijeli su kao i uvijek, kutije pune Milka slatkiša.

U utorak, 18.10., SOS Dječje selo Lekenik posjetili su zaposlenici Kraft Foods Zagreb d.o.o. koji su zajedno s djecom koja pohađaju domaćinstvo pripremili jedan obrok koji se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta. Svoj djeci SOS Sela su darovali kutiju Milka čokolada, Barni biskvita i bojanke.
Taj dan je jedna naša djevojčica slavila 15. rođendan pa su joj svi zajedno napravili tortu i zapjevali. Goste smo proveli kroz SOS Selo, upoznali s jednom SOS obitelji i Društvenim centrom te svim aktivnostima koje se tamo provode. Bili su impresionirani, a za djecu su imali samo riječi hvale.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više