Objavljeno: petak, 21.10.2011.

Kraft Foods u posjetu SOS Dječjem selu Lekenik

Gosti su sa nama kuhali, slavili rođendan i dobro se zabavili, a naravno, donijeli su kao i uvijek, kutije pune Milka slatkiša.

U utorak, 18.10., SOS Dječje selo Lekenik posjetili su zaposlenici Kraft Foods Zagreb d.o.o. koji su zajedno s djecom koja pohađaju domaćinstvo pripremili jedan obrok koji se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta. Svoj djeci SOS Sela su darovali kutiju Milka čokolada, Barni biskvita i bojanke.
Taj dan je jedna naša djevojčica slavila 15. rođendan pa su joj svi zajedno napravili tortu i zapjevali. Goste smo proveli kroz SOS Selo, upoznali s jednom SOS obitelji i Društvenim centrom te svim aktivnostima koje se tamo provode. Bili su impresionirani, a za djecu su imali samo riječi hvale.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više