Objavljeno: petak, 21.10.2011.

Kraft Foods u posjetu SOS Dječjem selu Lekenik

Gosti su sa nama kuhali, slavili rođendan i dobro se zabavili, a naravno, donijeli su kao i uvijek, kutije pune Milka slatkiša.

U utorak, 18.10., SOS Dječje selo Lekenik posjetili su zaposlenici Kraft Foods Zagreb d.o.o. koji su zajedno s djecom koja pohađaju domaćinstvo pripremili jedan obrok koji se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta. Svoj djeci SOS Sela su darovali kutiju Milka čokolada, Barni biskvita i bojanke.
Taj dan je jedna naša djevojčica slavila 15. rođendan pa su joj svi zajedno napravili tortu i zapjevali. Goste smo proveli kroz SOS Selo, upoznali s jednom SOS obitelji i Društvenim centrom te svim aktivnostima koje se tamo provode. Bili su impresionirani, a za djecu su imali samo riječi hvale.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više