Objavljeno: petak, 21.10.2011.

Chevrolet donirao dva automobila SOS Dječjem selu Hrvatska

U povodu stogodišnjice postojanja Chevrolet poklanja 100 automobila SOS dječjim selima diljem Europe. U Hrvatskoj su svoj rođendan proslavili u SOS Dječjem selu Lekenik kojem je Chevrolet donirao veliki bijeli Orlando, a Chevrolet Aveo doniran je Nacionalnom uredu SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Osmijesi na licima naše djece činili su prekrasnu sliku kad je gospodin Kolbl uručio ključeve Orlanda gospodinu Mariju Čoviću, direktoru SOS Dječjeg sela Lekenik, a gospođa Biserka Rudman, direktorica Chevroletova ovlaštenog partnera Rudman iz Siska, ključeve Avea gospođi Marizi Katavić, predsjednici SOS Dječjeg sela Hrvatska. Ugašene su svijeće na rođendanskoj torti, nakon čega je uslijedila pjesma, igra i veselje te malo čarolije Luke Vidovića koji je znatiželjnim mališanima otkrio pokoji trik.

Od proizvodnje prvog Chevroleta prošlo je uzbudljivih 100 godina te smo sretni što kroz naš veliki jubilej imamo priliku pomoći organizaciji SOS Dječje selo Hrvatska. Vjerujemo da su naša dva automobila otišla u prave ruke i iskreno se nadamo da će pomoći djeci u svakodnevnim aktivnostima, povećati njihovu mobilnost te mobilnost SOS mama koje se o njima predano brinu – riječi su kojima se gostima obratio gospodin Jernej Kolbl, direktor Chevroleta za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Sloveniju.

Iako još vrlo mlado, u usporedbi sa 100 godina poslovanja kompanije Chevrolet, SOS Dječje selo Hrvatska iza sebe ima brojne projekte i aktivnosti kojima je oduvijek bio cilj pružiti djeci ljubav, siguran dom i obrazovanje. Poslovanje Sela ovisi o donacijama prijatelja Sela te smo iznimno ponosni što imamo prijatelja poput kompanije Chevrolet koja podržava i olakšava naš rad, pri čemu mobilnost ima važnu ulogu. Novim će automobilima naša djeca lakše i brže stizati do svojih odredišta i biti dio zbivanja, a ova donacija samo je potvrda naše zajedničke suradnje i prijateljstva te smo za nju izuzetno zahvalni – izjavila je gospođa Mariza Katavić, predsjednica Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više