Objavljeno: petak, 28.10.2011.

INA i Maziva Zagreb i dalje pomažu!

INA - Industrija nafte, d.d. uručila je 26. listopada 2011. donaciju u visini od 32.182 kune SOS Dječjem selu Hrvatska. Rezultat je to akcije koju su zajedno pokrenuli INA – Industrija nafte, d.d. i njezina tvrtka kćer Maziva-Zagreb d.o.o,, a u sklopu koje je od svake litre ljetnog INA Autoglasa prodane na Ininim benzinskim postajama u periodu od 01. svibnja do 30. rujna 20 lipa donirano SOS Dječjem selu Hrvatska.

 Za tu prigodu, bila je osmišljena i prigodna ambalaža INA Autoglasa, ukrašena naljepnicom koju je oslikala devetogodišnja Ana iz SOS Dječjeg sela Lekenik.

Donaciju je gđi.Višnji Tuškan – Krupić, nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela Hrvatska, uručio Zlatko Kovačić, član Uprave Maziva-Zagreb d.o.o. ” Drago mi je da mogu reći da je akcija koju smo prije otprilike pola godine pokrenuli na Ininim benzinskim postajama naišla na dobar odaziv među našim kupcima i što sam u prilici danas biti tu s vama, uručiti vam ovu donaciju. Iznimno mi je drago što će kompanija koju predstavljam i sredstvima prikupljenima u ovoj akciji doprinijeti sretnijem odrastanju mališana SOS dječjih sela Lekenik i Ladimirevci“, rekao je tom prigodom Zlatko Kovačić.

Višnja Tuškan-Krupić rekla je: „Zahvaljujemo našim prijateljima iz Ine koji su tijekom ljetnih mjeseci marljivo radili na prikupljanju ove vrijedne donacije. Vjerujemo da je i likovni rad naše Ane doprinio njezinoj uspješnosti. Partnerski odnos i suradnja kroz koje velika obitelj Ine pomaže naše SOS obitelji, zalog su za budućnost u kojoj će naša djeca biti uspješni članovi zajednice.“

Mali glumci, pjesnici, pisci i plesači iz SOS Dječjeg sela Lekenik pripremili su pravu i ozbiljnu predstavu, a likovnjaci su ukrasili cijeli prostor crtežima koje smo poklonili našim velikodušnim prijateljima. Jedino je na kraju bilo nemoguće odrediti koji nastup je pobrao najglasniji pljesak.

Ovom donacijom obilježen je nastavak uspješne suradnje Ine i udruge SOS Dječje selo Hrvatska. Tako je ove godine INA omogućila ljetovanje 120 djece iz SOS Dječjih sela Ladimirevci i Lekenik u Rogoznici, te, pod motom „Sretno i razgovijetno u novu školsku godinu“, za 50- ak mališana iz SOS dječjih sela tijekom ove školske godine osigurala podršku logopeda i defektologa.
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više