Objavljeno: ponedjeljak, 14.11.2011.

Pozivamo tvrtke da nam pomognu!

I ovog Božića razveselite mališane iz SOS Dječjeg sela Hrvatska – umjesto božićnih domjenaka i kupnje poklona poslovnim partnerima, pomozite Vašim prilogom, uplatom!

Ovdje možete pomoći prilogom!

SOS Glasnik - pozivamo tvrtke da nam pomognu!

Topla, vesela i zanimljiva 2011. godina polako se bliži kraju, a u našim SOS selima vrijedno se pripremamo za njezin „dostojanstven“ završetak. Marljivo učimo kako bismo božićne blagdane dočekali sa što boljim uspjehom u školi i bezbrižno uživali u zimskim praznicima. No, još uvijek imamo dovoljno vremena razmišljati što od silnih želja dodati u pismo Djedu Mrazu. Zahvaljujući mnogobrojnim prijateljima, mnogo ćemo ih ispuniti, a veselje i osmijesi naše djece i mladih obasjat će i ove božićne blagdane.

Ukupno skrbimo za 250 djece i mladih bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi. Mališani predškolske i osnovnoškolske dobi žive u SOS dječjim selima u Lekeniku i Ladimirevcima, a o mladima srednjoškolske dobi skrbimo u SOS zajednicama mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu. Kako bismo ih što bolje pripremili za samostalan život, naše mlade pratimo i podupiremo u polusamostalnom smještaju u kojemu, uz našu pomoć i nadzor, uspješno završavaju studij, odrađuju pripravnički staž ili one prve najteže godine samostalnog življenja. Za sve ono što činimo za našu djecu i mlade, potrebna nam je i Vaša pomoć.

 Za sve informacije obratite nam se telefonski ili putem e-maila

Osoba za kontakt:
Ljiljana Varga, 099/2201-583
E-mail: ljiljana.varga@sos-dsh.hr

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više