Objavljeno: ponedjeljak, 14.11.2011.

Pozivamo tvrtke da nam pomognu!

I ovog Božića razveselite mališane iz SOS Dječjeg sela Hrvatska – umjesto božićnih domjenaka i kupnje poklona poslovnim partnerima, pomozite Vašim prilogom, uplatom!

Ovdje možete pomoći prilogom!

SOS Glasnik - pozivamo tvrtke da nam pomognu!

Topla, vesela i zanimljiva 2011. godina polako se bliži kraju, a u našim SOS selima vrijedno se pripremamo za njezin „dostojanstven“ završetak. Marljivo učimo kako bismo božićne blagdane dočekali sa što boljim uspjehom u školi i bezbrižno uživali u zimskim praznicima. No, još uvijek imamo dovoljno vremena razmišljati što od silnih želja dodati u pismo Djedu Mrazu. Zahvaljujući mnogobrojnim prijateljima, mnogo ćemo ih ispuniti, a veselje i osmijesi naše djece i mladih obasjat će i ove božićne blagdane.

Ukupno skrbimo za 250 djece i mladih bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi. Mališani predškolske i osnovnoškolske dobi žive u SOS dječjim selima u Lekeniku i Ladimirevcima, a o mladima srednjoškolske dobi skrbimo u SOS zajednicama mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu. Kako bismo ih što bolje pripremili za samostalan život, naše mlade pratimo i podupiremo u polusamostalnom smještaju u kojemu, uz našu pomoć i nadzor, uspješno završavaju studij, odrađuju pripravnički staž ili one prve najteže godine samostalnog življenja. Za sve ono što činimo za našu djecu i mlade, potrebna nam je i Vaša pomoć.

 Za sve informacije obratite nam se telefonski ili putem e-maila

Osoba za kontakt:
Ljiljana Varga, 099/2201-583
E-mail: ljiljana.varga@sos-dsh.hr

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više