Objavljeno: ponedjeljak, 14.11.2011.

Pozivamo tvrtke da nam pomognu!

I ovog Božića razveselite mališane iz SOS Dječjeg sela Hrvatska – umjesto božićnih domjenaka i kupnje poklona poslovnim partnerima, pomozite Vašim prilogom, uplatom!

Ovdje možete pomoći prilogom!

SOS Glasnik - pozivamo tvrtke da nam pomognu!

Topla, vesela i zanimljiva 2011. godina polako se bliži kraju, a u našim SOS selima vrijedno se pripremamo za njezin „dostojanstven“ završetak. Marljivo učimo kako bismo božićne blagdane dočekali sa što boljim uspjehom u školi i bezbrižno uživali u zimskim praznicima. No, još uvijek imamo dovoljno vremena razmišljati što od silnih želja dodati u pismo Djedu Mrazu. Zahvaljujući mnogobrojnim prijateljima, mnogo ćemo ih ispuniti, a veselje i osmijesi naše djece i mladih obasjat će i ove božićne blagdane.

Ukupno skrbimo za 250 djece i mladih bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi. Mališani predškolske i osnovnoškolske dobi žive u SOS dječjim selima u Lekeniku i Ladimirevcima, a o mladima srednjoškolske dobi skrbimo u SOS zajednicama mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu. Kako bismo ih što bolje pripremili za samostalan život, naše mlade pratimo i podupiremo u polusamostalnom smještaju u kojemu, uz našu pomoć i nadzor, uspješno završavaju studij, odrađuju pripravnički staž ili one prve najteže godine samostalnog življenja. Za sve ono što činimo za našu djecu i mlade, potrebna nam je i Vaša pomoć.

 Za sve informacije obratite nam se telefonski ili putem e-maila

Osoba za kontakt:
Ljiljana Varga, 099/2201-583
E-mail: ljiljana.varga@sos-dsh.hr

 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više