Objavljeno: ponedjeljak, 05.12.2011.

Kolektiva i one2play za djecu SOS dječjih sela

Kolektiva i on2play pomažu djecu SOS dječjih sela. Uključite se u akciju i podržite ovu "Božićnu priču".

Ljudi, pomagajte!


Prilikom redovnog leta „Vilenjačka planina - Odjel za distribuciju darova“ dogodila se nesretna nezgoda – otkazao nam je jedan od motora na mlaznim sanjkama! Sanjke su se nagnule na bok i kao mahnite kružile iznad Zagreba rasipajući darove namijenjene djeci iz SOS dječjeg sela.


Problema ne bi bilo kada bi mi znali koje su igračke ispale, ali ne znamo. Znamo samo gdje su otprilike. Kako se bliži Božić imamo previše posla da bi ih išli tražiti sami, ali vi, dobri ljudi dobrog srca možete nam pomoći! Mi vam svaki dan pošaljemo opis mjesta gdje je igračka, a vi nama pošaljete fotku igračke čim je pronađete. Naši vilenjaci tada naprave novu, za djecu SOS dječjeg sela, a vi zadržite ovu ili je poklonite od srca!


E, da. Igra traje od 1.12. do 23.12.2011. Slike šaljete na vilinmail: vilenjaci@kolektiva.hr, a nalaznik kojem će u tom periodu trebati najmanje vremena od objave traga igračke do trenutka kada dobijemo mail s fotkom osvaja veliku one2play škrinju punu igračaka!


Ako krećete u potragu, ne zaboravite se toplo obući. Možete povesti i klince, jer u društvu je uvijek lakše tražiti igračke!


Sretan poklon-lov žele vam one2play vilenjaci: Mimo, Pipo, Cico, Mudri, Magični, Tina, Nina, Mina, Pero, Ždero, Tin, Lin, Pin i Augustin.

 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više