Objavljeno: ponedjeljak, 05.12.2011.

Kolektiva i one2play za djecu SOS dječjih sela

Kolektiva i on2play pomažu djecu SOS dječjih sela. Uključite se u akciju i podržite ovu "Božićnu priču".

Ljudi, pomagajte!


Prilikom redovnog leta „Vilenjačka planina - Odjel za distribuciju darova“ dogodila se nesretna nezgoda – otkazao nam je jedan od motora na mlaznim sanjkama! Sanjke su se nagnule na bok i kao mahnite kružile iznad Zagreba rasipajući darove namijenjene djeci iz SOS dječjeg sela.


Problema ne bi bilo kada bi mi znali koje su igračke ispale, ali ne znamo. Znamo samo gdje su otprilike. Kako se bliži Božić imamo previše posla da bi ih išli tražiti sami, ali vi, dobri ljudi dobrog srca možete nam pomoći! Mi vam svaki dan pošaljemo opis mjesta gdje je igračka, a vi nama pošaljete fotku igračke čim je pronađete. Naši vilenjaci tada naprave novu, za djecu SOS dječjeg sela, a vi zadržite ovu ili je poklonite od srca!


E, da. Igra traje od 1.12. do 23.12.2011. Slike šaljete na vilinmail: vilenjaci@kolektiva.hr, a nalaznik kojem će u tom periodu trebati najmanje vremena od objave traga igračke do trenutka kada dobijemo mail s fotkom osvaja veliku one2play škrinju punu igračaka!


Ako krećete u potragu, ne zaboravite se toplo obući. Možete povesti i klince, jer u društvu je uvijek lakše tražiti igračke!


Sretan poklon-lov žele vam one2play vilenjaci: Mimo, Pipo, Cico, Mudri, Magični, Tina, Nina, Mina, Pero, Ždero, Tin, Lin, Pin i Augustin.

 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više