Objavljeno: ponedjeljak, 05.12.2011.

Kolektiva i one2play za djecu SOS dječjih sela

Kolektiva i on2play pomažu djecu SOS dječjih sela. Uključite se u akciju i podržite ovu "Božićnu priču".

Ljudi, pomagajte!


Prilikom redovnog leta „Vilenjačka planina - Odjel za distribuciju darova“ dogodila se nesretna nezgoda – otkazao nam je jedan od motora na mlaznim sanjkama! Sanjke su se nagnule na bok i kao mahnite kružile iznad Zagreba rasipajući darove namijenjene djeci iz SOS dječjeg sela.


Problema ne bi bilo kada bi mi znali koje su igračke ispale, ali ne znamo. Znamo samo gdje su otprilike. Kako se bliži Božić imamo previše posla da bi ih išli tražiti sami, ali vi, dobri ljudi dobrog srca možete nam pomoći! Mi vam svaki dan pošaljemo opis mjesta gdje je igračka, a vi nama pošaljete fotku igračke čim je pronađete. Naši vilenjaci tada naprave novu, za djecu SOS dječjeg sela, a vi zadržite ovu ili je poklonite od srca!


E, da. Igra traje od 1.12. do 23.12.2011. Slike šaljete na vilinmail: vilenjaci@kolektiva.hr, a nalaznik kojem će u tom periodu trebati najmanje vremena od objave traga igračke do trenutka kada dobijemo mail s fotkom osvaja veliku one2play škrinju punu igračaka!


Ako krećete u potragu, ne zaboravite se toplo obući. Možete povesti i klince, jer u društvu je uvijek lakše tražiti igračke!


Sretan poklon-lov žele vam one2play vilenjaci: Mimo, Pipo, Cico, Mudri, Magični, Tina, Nina, Mina, Pero, Ždero, Tin, Lin, Pin i Augustin.

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više