Objavljeno: ponedjeljak, 05.12.2011.

Božićna bajka u osječkom tramvaju

U subotu, 3. prosinca djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno sa svojim SOS mamama posjetili su Osijek gdje su imali priliku prvi se provozati božićnim tramvajem.

Osječkim trgovima i ulicama prolazi neobičan tramvaj, raskošno osvijetljen s 20 000 lampica, a u njemu se voze neobični putnici - Vilenjak, Pahuljica i Djed Mraz!

Putovanje u "Božićnu bajku u osječkom tramvaju " svakodnevno organizira GPP, a prvom vožnjom 3. prosinca počašćeno je 15 SOS obitelji, mališani su se provozali u društvu svojih SOS mama i direktora SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zorana Relića. 
 

Tramvaj je bogato okićen raznobojnim božićnim ukrasima, koje su naša djeca radoznala promatrala te su ujedno tijekom vožnje uživala u božićnoj predstavi glumačke skupine pod nazivom „Čarobna gruda“. Djeca su u tramvaju upoznala zbunjenu Pahuljicu koja je pala s oblaka i nije znala gdje se nalazi, pa su joj priskočili u pomoć i naučili je brojati. Društvo Pahuljici pravio je i Vilenjak koji je oslikavao dječje obraze i ručice čarobnim svjetlucavim bojama. Ipak najveće oduševljenje izazvao je dolazak Djeda Mraza koji je djecu ovom prilikom i darivao. Vožnja tramvajem posebno je razveselila one najmanje koji su poželjeli i dulje ostati dio ove božićne bajke. Veselom ugođaju pridonio je nastup mađioničara kojem su djeca pomogla u izvođenju maštovitih trikova.

Gradskom prijevozu putnika Osijek želimo se zahvaliti na pozivu i cjelokupnoj organizaciji.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više