Objavljeno: petak, 16.12.2011.

Božićna proslava u SOS Dječjem selu

Djeca su se prijateljima i donatorima predstavili glumom, plesom i pjesmom uz goste koji su uljepšali program ovogodišnje proslave u SOS Dječjem selu Lekenik.

Na tradicionalnoj božićnoj priredbi u Društvenom centru Hermann Gmeiner djeca su prikazala blagdanski program kojim su oduševili oko dvije stotine prijatelja i donatora SOS Dječjeg sela Hrvatska. Pozdravni govor i zahvalu za rad, toplim riječima, svim zaposlenicima je održala predsjednica Udruge gospođa Mariza Katavić. Program su otvorili članovi društva Kolovrat iz Lekenika, a potom su mališani sve posjetitelje uveli u dječji svijet čarolije, glume, plesa i glazbe. Led je probila družina " Zvončići" iz male igraonice sa svojim nastupom, nakon čega su uslijedili dječji recitali i ples. Prekrasni recital je izvela djevojčica iz OŠ Brestje kao poklon svojim malim prijateljima. Glazbeni ugođaj cijelom programu dali su mali violinisti, a uz čije su melodije zapjevali i gosti. Vrhunac ovogodišnje priredbe bila je pretpremijera inserta iz kazališne priredbe "Guslač na krovu", autora Rusmira Agačevića, u izvedbi djece iz Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik. Predstava govori o popularnom istoimenom filmu snimljenom prije punih 40 godina u Lekeniku i okolici, a koji je iste godine osvojio i tri prestižne nagrade Oscar. Insert iz predstave čija se premijera očekuje u siječnju došao je u SOS Dječje selo Lekenik pogledati i rabin Pinhas Zaklas. Na kraju programa zabavila nas je grupa Slip iz Zagreba s izvedbom irske tradicionalne glazbe.


Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji ove prekrasne priredbe, hvala gostima, prijateljima i donatorima koji podržavaju naš rad.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više