Objavljeno: utorak, 20.12.2011.

Oriflame i ove godine donira SOS dječja sela

Međunarodna kozmetička kompanija Oriflame Kozmetika i ove godine je donirala iznos od 25 000 kuna za kupnju namještaja za opremanje dječjih soba u SOS Dječjem selu Lekenik.

Prirodna švedska kozmetika na taj je način ponovno skrenula pozornost na vlastite programe pružanja pomoći djeci i društveno odgovorno poslovanje. Ovim humanitarnim činom nastavljena je suradnja Oriflame Kozmetike i SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Poklon bon koji je uručio generalni direktor Oriflame Kozmetike za Hrvatsku Mathias Jakobsson, u ime SOS Dječjeg sela Hrvatska primila je gospođa Ljiljana Varga, korporativni fundraiser, a svečanosti su prisustvovali i mnogi prodajni predstavnici Oriflame- a. Oriflame je ujedno najavio nastavak ove suradnje i u 2012. godini u kojoj SOS Dječje selo Hrvatska slavi 20 godišnjicu svog rada u Republici Hrvatskoj.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više