Objavljeno: utorak, 20.12.2011.

Oriflame i ove godine donira SOS dječja sela

Međunarodna kozmetička kompanija Oriflame Kozmetika i ove godine je donirala iznos od 25 000 kuna za kupnju namještaja za opremanje dječjih soba u SOS Dječjem selu Lekenik.

Prirodna švedska kozmetika na taj je način ponovno skrenula pozornost na vlastite programe pružanja pomoći djeci i društveno odgovorno poslovanje. Ovim humanitarnim činom nastavljena je suradnja Oriflame Kozmetike i SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Poklon bon koji je uručio generalni direktor Oriflame Kozmetike za Hrvatsku Mathias Jakobsson, u ime SOS Dječjeg sela Hrvatska primila je gospođa Ljiljana Varga, korporativni fundraiser, a svečanosti su prisustvovali i mnogi prodajni predstavnici Oriflame- a. Oriflame je ujedno najavio nastavak ove suradnje i u 2012. godini u kojoj SOS Dječje selo Hrvatska slavi 20 godišnjicu svog rada u Republici Hrvatskoj.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više