Objavljeno: utorak, 20.12.2011.

Oriflame i ove godine donira SOS dječja sela

Međunarodna kozmetička kompanija Oriflame Kozmetika i ove godine je donirala iznos od 25 000 kuna za kupnju namještaja za opremanje dječjih soba u SOS Dječjem selu Lekenik.

Prirodna švedska kozmetika na taj je način ponovno skrenula pozornost na vlastite programe pružanja pomoći djeci i društveno odgovorno poslovanje. Ovim humanitarnim činom nastavljena je suradnja Oriflame Kozmetike i SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Poklon bon koji je uručio generalni direktor Oriflame Kozmetike za Hrvatsku Mathias Jakobsson, u ime SOS Dječjeg sela Hrvatska primila je gospođa Ljiljana Varga, korporativni fundraiser, a svečanosti su prisustvovali i mnogi prodajni predstavnici Oriflame- a. Oriflame je ujedno najavio nastavak ove suradnje i u 2012. godini u kojoj SOS Dječje selo Hrvatska slavi 20 godišnjicu svog rada u Republici Hrvatskoj.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više