Objavljeno: utorak, 20.12.2011.

Oriflame i ove godine donira SOS dječja sela

Međunarodna kozmetička kompanija Oriflame Kozmetika i ove godine je donirala iznos od 25 000 kuna za kupnju namještaja za opremanje dječjih soba u SOS Dječjem selu Lekenik.

Prirodna švedska kozmetika na taj je način ponovno skrenula pozornost na vlastite programe pružanja pomoći djeci i društveno odgovorno poslovanje. Ovim humanitarnim činom nastavljena je suradnja Oriflame Kozmetike i SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Poklon bon koji je uručio generalni direktor Oriflame Kozmetike za Hrvatsku Mathias Jakobsson, u ime SOS Dječjeg sela Hrvatska primila je gospođa Ljiljana Varga, korporativni fundraiser, a svečanosti su prisustvovali i mnogi prodajni predstavnici Oriflame- a. Oriflame je ujedno najavio nastavak ove suradnje i u 2012. godini u kojoj SOS Dječje selo Hrvatska slavi 20 godišnjicu svog rada u Republici Hrvatskoj.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više