Objavljeno: srijeda, 07.03.2012.

Veselo druženje u SOS Dječjem selu Ladimirevci

SOS Dječje selo Ladimirevci posjetili su poznati osječki mađioničar Saša Gerber, članovi Osijek Cannons-American football team-a, članovi Udruge za promicanje zdravlja „Promo-Vita“ i igraonice „Moltonko“. Djecu su prigodnim programom „odveli“ u svijet mašte, bajki, neobičnih trikova i rekvizita.

Posve novo i zanimljivo dječacima, ali i ponekoj djevojčici bilo je isprobati opremu „američkih nogometaša“. Ipak s najvećim nestrpljenjem očekivao se nastup mađioničara Saše koji je s našim mališanima podijelio niz neobičnih trikova u kojima su mu djeca bili vjerni pomagači. Tijekom cijelog nastupa djeca su glasnim pljeskom i smijehom pokazivala svoje oduševljenje izvedbama.

Članice igraonice „Moltonko“ Petra i Karmela veselim su igrokazom djeci dočarale zgode pčelice i vile. Na kraju programa pčelica je djecu pozvala na ples dok ih je vila darivala različitim životinjama, predmetima i cvijećem napravljenim od balona.
 

Želimo se još jednom zahvaliti na posjeti i vrijednoj donaciji odjeće trgovine „Terranova“, humanitarnoj udruzi "Darujmo osmijeh" i Saši Gerberu, Petri i Karmeli iz rođendaonice „Moltonko“, dečkima iz Kluba američkog nogometa Osijek Cannons i Udruzi "Promo-vita".

Nadamo se da ćemo se uskoro ponovno družiti!

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više