Objavljeno: srijeda, 07.03.2012.

Veselo druženje u SOS Dječjem selu Ladimirevci

SOS Dječje selo Ladimirevci posjetili su poznati osječki mađioničar Saša Gerber, članovi Osijek Cannons-American football team-a, članovi Udruge za promicanje zdravlja „Promo-Vita“ i igraonice „Moltonko“. Djecu su prigodnim programom „odveli“ u svijet mašte, bajki, neobičnih trikova i rekvizita.

Posve novo i zanimljivo dječacima, ali i ponekoj djevojčici bilo je isprobati opremu „američkih nogometaša“. Ipak s najvećim nestrpljenjem očekivao se nastup mađioničara Saše koji je s našim mališanima podijelio niz neobičnih trikova u kojima su mu djeca bili vjerni pomagači. Tijekom cijelog nastupa djeca su glasnim pljeskom i smijehom pokazivala svoje oduševljenje izvedbama.

Članice igraonice „Moltonko“ Petra i Karmela veselim su igrokazom djeci dočarale zgode pčelice i vile. Na kraju programa pčelica je djecu pozvala na ples dok ih je vila darivala različitim životinjama, predmetima i cvijećem napravljenim od balona.
 

Želimo se još jednom zahvaliti na posjeti i vrijednoj donaciji odjeće trgovine „Terranova“, humanitarnoj udruzi "Darujmo osmijeh" i Saši Gerberu, Petri i Karmeli iz rođendaonice „Moltonko“, dečkima iz Kluba američkog nogometa Osijek Cannons i Udruzi "Promo-vita".

Nadamo se da ćemo se uskoro ponovno družiti!

 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više