Objavljeno: srijeda, 07.03.2012.

Veselo druženje u SOS Dječjem selu Ladimirevci

SOS Dječje selo Ladimirevci posjetili su poznati osječki mađioničar Saša Gerber, članovi Osijek Cannons-American football team-a, članovi Udruge za promicanje zdravlja „Promo-Vita“ i igraonice „Moltonko“. Djecu su prigodnim programom „odveli“ u svijet mašte, bajki, neobičnih trikova i rekvizita.

Posve novo i zanimljivo dječacima, ali i ponekoj djevojčici bilo je isprobati opremu „američkih nogometaša“. Ipak s najvećim nestrpljenjem očekivao se nastup mađioničara Saše koji je s našim mališanima podijelio niz neobičnih trikova u kojima su mu djeca bili vjerni pomagači. Tijekom cijelog nastupa djeca su glasnim pljeskom i smijehom pokazivala svoje oduševljenje izvedbama.

Članice igraonice „Moltonko“ Petra i Karmela veselim su igrokazom djeci dočarale zgode pčelice i vile. Na kraju programa pčelica je djecu pozvala na ples dok ih je vila darivala različitim životinjama, predmetima i cvijećem napravljenim od balona.
 

Želimo se još jednom zahvaliti na posjeti i vrijednoj donaciji odjeće trgovine „Terranova“, humanitarnoj udruzi "Darujmo osmijeh" i Saši Gerberu, Petri i Karmeli iz rođendaonice „Moltonko“, dečkima iz Kluba američkog nogometa Osijek Cannons i Udruzi "Promo-vita".

Nadamo se da ćemo se uskoro ponovno družiti!

 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više