Objavljeno: srijeda, 07.03.2012.

Veselo druženje u SOS Dječjem selu Ladimirevci

SOS Dječje selo Ladimirevci posjetili su poznati osječki mađioničar Saša Gerber, članovi Osijek Cannons-American football team-a, članovi Udruge za promicanje zdravlja „Promo-Vita“ i igraonice „Moltonko“. Djecu su prigodnim programom „odveli“ u svijet mašte, bajki, neobičnih trikova i rekvizita.

Posve novo i zanimljivo dječacima, ali i ponekoj djevojčici bilo je isprobati opremu „američkih nogometaša“. Ipak s najvećim nestrpljenjem očekivao se nastup mađioničara Saše koji je s našim mališanima podijelio niz neobičnih trikova u kojima su mu djeca bili vjerni pomagači. Tijekom cijelog nastupa djeca su glasnim pljeskom i smijehom pokazivala svoje oduševljenje izvedbama.

Članice igraonice „Moltonko“ Petra i Karmela veselim su igrokazom djeci dočarale zgode pčelice i vile. Na kraju programa pčelica je djecu pozvala na ples dok ih je vila darivala različitim životinjama, predmetima i cvijećem napravljenim od balona.
 

Želimo se još jednom zahvaliti na posjeti i vrijednoj donaciji odjeće trgovine „Terranova“, humanitarnoj udruzi "Darujmo osmijeh" i Saši Gerberu, Petri i Karmeli iz rođendaonice „Moltonko“, dečkima iz Kluba američkog nogometa Osijek Cannons i Udruzi "Promo-vita".

Nadamo se da ćemo se uskoro ponovno družiti!

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više