Objavljeno: srijeda, 07.03.2012.

Veselo druženje u SOS Dječjem selu Ladimirevci

SOS Dječje selo Ladimirevci posjetili su poznati osječki mađioničar Saša Gerber, članovi Osijek Cannons-American football team-a, članovi Udruge za promicanje zdravlja „Promo-Vita“ i igraonice „Moltonko“. Djecu su prigodnim programom „odveli“ u svijet mašte, bajki, neobičnih trikova i rekvizita.

Posve novo i zanimljivo dječacima, ali i ponekoj djevojčici bilo je isprobati opremu „američkih nogometaša“. Ipak s najvećim nestrpljenjem očekivao se nastup mađioničara Saše koji je s našim mališanima podijelio niz neobičnih trikova u kojima su mu djeca bili vjerni pomagači. Tijekom cijelog nastupa djeca su glasnim pljeskom i smijehom pokazivala svoje oduševljenje izvedbama.

Članice igraonice „Moltonko“ Petra i Karmela veselim su igrokazom djeci dočarale zgode pčelice i vile. Na kraju programa pčelica je djecu pozvala na ples dok ih je vila darivala različitim životinjama, predmetima i cvijećem napravljenim od balona.
 

Želimo se još jednom zahvaliti na posjeti i vrijednoj donaciji odjeće trgovine „Terranova“, humanitarnoj udruzi "Darujmo osmijeh" i Saši Gerberu, Petri i Karmeli iz rođendaonice „Moltonko“, dečkima iz Kluba američkog nogometa Osijek Cannons i Udruzi "Promo-vita".

Nadamo se da ćemo se uskoro ponovno družiti!

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više