Objavljeno: srijeda, 21.03.2012.

Učenici XVI. gimnazije posjetili SOS Dječje selo Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik posjetili su učenici XVI. gimnazije iz Zagreba, pod vodstvom ravnateljice Nine Karković.

Nakon uvodnog izlaganja direktora SOS Dječjeg sela Lekenik, uslijedio je odlazak u SOS kuću Maćuhica, gdje je SOS mama ispričala gimnazijalcima nešto o specifičnostima profesije SOS mame, a djeci su podijeljeni pokloni, koje su za njih prikupljeni.
 

U nastavku druženja, srednjoškolce je direktor poveo u Društveni Centar „Hermann Gmeiner“, gdje im je govorio o djelovanju izvannastavnih aktivnosti Sela, a potom je odigrana predstava Guslač na krovu, treća izvedba od premijere predstave, u kojoj su naši gosti istinski uživali.
 

Nakon predstave, uslijedilo je zajedničko fotografiranje i "okrugli stol" o predstavi, gdje su gimnazijalci imali pregršt pitanja za naše male glumce, redatelja i pisca predstave. Na koncu su izrazili veliki interes za daljnjom zajedničkom suradnjom, već za Svjetski dan kazališta, koji ćemo obilježiti 27. ožujka, kao i za sve naše daljnje aktivnosti .
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više