Objavljeno: srijeda, 21.03.2012.

Učenici XVI. gimnazije posjetili SOS Dječje selo Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik posjetili su učenici XVI. gimnazije iz Zagreba, pod vodstvom ravnateljice Nine Karković.

Nakon uvodnog izlaganja direktora SOS Dječjeg sela Lekenik, uslijedio je odlazak u SOS kuću Maćuhica, gdje je SOS mama ispričala gimnazijalcima nešto o specifičnostima profesije SOS mame, a djeci su podijeljeni pokloni, koje su za njih prikupljeni.
 

U nastavku druženja, srednjoškolce je direktor poveo u Društveni Centar „Hermann Gmeiner“, gdje im je govorio o djelovanju izvannastavnih aktivnosti Sela, a potom je odigrana predstava Guslač na krovu, treća izvedba od premijere predstave, u kojoj su naši gosti istinski uživali.
 

Nakon predstave, uslijedilo je zajedničko fotografiranje i "okrugli stol" o predstavi, gdje su gimnazijalci imali pregršt pitanja za naše male glumce, redatelja i pisca predstave. Na koncu su izrazili veliki interes za daljnjom zajedničkom suradnjom, već za Svjetski dan kazališta, koji ćemo obilježiti 27. ožujka, kao i za sve naše daljnje aktivnosti .
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više