Objavljeno: srijeda, 21.03.2012.

Učenici XVI. gimnazije posjetili SOS Dječje selo Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik posjetili su učenici XVI. gimnazije iz Zagreba, pod vodstvom ravnateljice Nine Karković.

Nakon uvodnog izlaganja direktora SOS Dječjeg sela Lekenik, uslijedio je odlazak u SOS kuću Maćuhica, gdje je SOS mama ispričala gimnazijalcima nešto o specifičnostima profesije SOS mame, a djeci su podijeljeni pokloni, koje su za njih prikupljeni.
 

U nastavku druženja, srednjoškolce je direktor poveo u Društveni Centar „Hermann Gmeiner“, gdje im je govorio o djelovanju izvannastavnih aktivnosti Sela, a potom je odigrana predstava Guslač na krovu, treća izvedba od premijere predstave, u kojoj su naši gosti istinski uživali.
 

Nakon predstave, uslijedilo je zajedničko fotografiranje i "okrugli stol" o predstavi, gdje su gimnazijalci imali pregršt pitanja za naše male glumce, redatelja i pisca predstave. Na koncu su izrazili veliki interes za daljnjom zajedničkom suradnjom, već za Svjetski dan kazališta, koji ćemo obilježiti 27. ožujka, kao i za sve naše daljnje aktivnosti .
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više