Objavljeno: srijeda, 21.03.2012.

Učenici XVI. gimnazije posjetili SOS Dječje selo Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik posjetili su učenici XVI. gimnazije iz Zagreba, pod vodstvom ravnateljice Nine Karković.

Nakon uvodnog izlaganja direktora SOS Dječjeg sela Lekenik, uslijedio je odlazak u SOS kuću Maćuhica, gdje je SOS mama ispričala gimnazijalcima nešto o specifičnostima profesije SOS mame, a djeci su podijeljeni pokloni, koje su za njih prikupljeni.
 

U nastavku druženja, srednjoškolce je direktor poveo u Društveni Centar „Hermann Gmeiner“, gdje im je govorio o djelovanju izvannastavnih aktivnosti Sela, a potom je odigrana predstava Guslač na krovu, treća izvedba od premijere predstave, u kojoj su naši gosti istinski uživali.
 

Nakon predstave, uslijedilo je zajedničko fotografiranje i "okrugli stol" o predstavi, gdje su gimnazijalci imali pregršt pitanja za naše male glumce, redatelja i pisca predstave. Na koncu su izrazili veliki interes za daljnjom zajedničkom suradnjom, već za Svjetski dan kazališta, koji ćemo obilježiti 27. ožujka, kao i za sve naše daljnje aktivnosti .
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više