Objavljeno: petak, 23.03.2012.

I SOS Dječje selo Ladimirevci pozdravilo proljeće

Prvi proljetni dan odlučili su zajedno proslaviti na likovnoj radionici „Pozdrav proljeću“ na kojoj su predškolci i prvi razred uz pomoć svojih ručica obojanih različitim temperama cvjetovima podarili latice.

U popodnevnim satima djeca su obilježila početak proljeća ukrašavanjem Dječjeg sela šarenim kredama. Tako je oko amfiteatra nastalo niz zanimljivih crteža cvijeća, leptira, kuća, sunca i sl.

S prvim danima proljeća u SOS Dječjem selu Ladimirevci započela je i „Mala škola“ za naših 9 predškolaca Lanu, Valentinu, Doroteju, Viktoriju, Petru, Miju, Martina, Dalibora i Antonia koji se ove godine pripremaju za polazak u prvi razred. Sa svojom novom učiteljicom Jelenom idućih nekoliko mjeseci učit će pisati svoja prva slova i brojeve, pjevati nove pjesmice, crtati i sudjelovati u još puno drugih aktivnosti kako bi u rujnu bili spremni za školu.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više