Objavljeno: petak, 23.03.2012.

I SOS Dječje selo Ladimirevci pozdravilo proljeće

Prvi proljetni dan odlučili su zajedno proslaviti na likovnoj radionici „Pozdrav proljeću“ na kojoj su predškolci i prvi razred uz pomoć svojih ručica obojanih različitim temperama cvjetovima podarili latice.

U popodnevnim satima djeca su obilježila početak proljeća ukrašavanjem Dječjeg sela šarenim kredama. Tako je oko amfiteatra nastalo niz zanimljivih crteža cvijeća, leptira, kuća, sunca i sl.

S prvim danima proljeća u SOS Dječjem selu Ladimirevci započela je i „Mala škola“ za naših 9 predškolaca Lanu, Valentinu, Doroteju, Viktoriju, Petru, Miju, Martina, Dalibora i Antonia koji se ove godine pripremaju za polazak u prvi razred. Sa svojom novom učiteljicom Jelenom idućih nekoliko mjeseci učit će pisati svoja prva slova i brojeve, pjevati nove pjesmice, crtati i sudjelovati u još puno drugih aktivnosti kako bi u rujnu bili spremni za školu.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više