Objavljeno: petak, 23.03.2012.

I SOS Dječje selo Ladimirevci pozdravilo proljeće

Prvi proljetni dan odlučili su zajedno proslaviti na likovnoj radionici „Pozdrav proljeću“ na kojoj su predškolci i prvi razred uz pomoć svojih ručica obojanih različitim temperama cvjetovima podarili latice.

U popodnevnim satima djeca su obilježila početak proljeća ukrašavanjem Dječjeg sela šarenim kredama. Tako je oko amfiteatra nastalo niz zanimljivih crteža cvijeća, leptira, kuća, sunca i sl.

S prvim danima proljeća u SOS Dječjem selu Ladimirevci započela je i „Mala škola“ za naših 9 predškolaca Lanu, Valentinu, Doroteju, Viktoriju, Petru, Miju, Martina, Dalibora i Antonia koji se ove godine pripremaju za polazak u prvi razred. Sa svojom novom učiteljicom Jelenom idućih nekoliko mjeseci učit će pisati svoja prva slova i brojeve, pjevati nove pjesmice, crtati i sudjelovati u još puno drugih aktivnosti kako bi u rujnu bili spremni za školu.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više