Objavljeno: petak, 23.03.2012.

I SOS Dječje selo Ladimirevci pozdravilo proljeće

Prvi proljetni dan odlučili su zajedno proslaviti na likovnoj radionici „Pozdrav proljeću“ na kojoj su predškolci i prvi razred uz pomoć svojih ručica obojanih različitim temperama cvjetovima podarili latice.

U popodnevnim satima djeca su obilježila početak proljeća ukrašavanjem Dječjeg sela šarenim kredama. Tako je oko amfiteatra nastalo niz zanimljivih crteža cvijeća, leptira, kuća, sunca i sl.

S prvim danima proljeća u SOS Dječjem selu Ladimirevci započela je i „Mala škola“ za naših 9 predškolaca Lanu, Valentinu, Doroteju, Viktoriju, Petru, Miju, Martina, Dalibora i Antonia koji se ove godine pripremaju za polazak u prvi razred. Sa svojom novom učiteljicom Jelenom idućih nekoliko mjeseci učit će pisati svoja prva slova i brojeve, pjevati nove pjesmice, crtati i sudjelovati u još puno drugih aktivnosti kako bi u rujnu bili spremni za školu.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više