Objavljeno: petak, 23.03.2012.

I SOS Dječje selo Ladimirevci pozdravilo proljeće

Prvi proljetni dan odlučili su zajedno proslaviti na likovnoj radionici „Pozdrav proljeću“ na kojoj su predškolci i prvi razred uz pomoć svojih ručica obojanih različitim temperama cvjetovima podarili latice.

U popodnevnim satima djeca su obilježila početak proljeća ukrašavanjem Dječjeg sela šarenim kredama. Tako je oko amfiteatra nastalo niz zanimljivih crteža cvijeća, leptira, kuća, sunca i sl.

S prvim danima proljeća u SOS Dječjem selu Ladimirevci započela je i „Mala škola“ za naših 9 predškolaca Lanu, Valentinu, Doroteju, Viktoriju, Petru, Miju, Martina, Dalibora i Antonia koji se ove godine pripremaju za polazak u prvi razred. Sa svojom novom učiteljicom Jelenom idućih nekoliko mjeseci učit će pisati svoja prva slova i brojeve, pjevati nove pjesmice, crtati i sudjelovati u još puno drugih aktivnosti kako bi u rujnu bili spremni za školu.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više