Objavljeno: srijeda, 11.04.2012.

KiK Textilien donirao dresove!

Danas je SOS Dječje selo Lekenik ugostilo predstavnike KiK Textiliena, gospodina Petra Burazina, direktora KiK Textilien za Hrvatsku i Sloveniju i gđu Natašu Đuričić, direktoricu PlasmaN grupe.

Gosti su donirali dresove, a mališani iz Lekenika su izveli su prigodni program u kojem su predstavili kako se navija na sportski i častan način. Zajednička „nogometna” fotografija podsjetnik je na još jedan dan u kojem smo se zajedno s našim novim prijateljima iz KiK Textilien podružili uz sport i igru.
 

Uz svakodnevne školske obveze i pripremu za samostalni život naša djeca bave se mnogobrojnim izvanškolskim aktivnostima, ponajviše sportom. Svakako da je nogomet jedan od najomiljenijih i najzastupljenijih sportova, a zahvaljujući donaciji kompleta dresova koju su nam donijeli naši prijatelji iz tvrtke KiK Textilien, naši će mali nogometni znalci zasjati u novom ruhu.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više