Objavljeno: srijeda, 11.04.2012.

KiK Textilien donirao dresove!

Danas je SOS Dječje selo Lekenik ugostilo predstavnike KiK Textiliena, gospodina Petra Burazina, direktora KiK Textilien za Hrvatsku i Sloveniju i gđu Natašu Đuričić, direktoricu PlasmaN grupe.

Gosti su donirali dresove, a mališani iz Lekenika su izveli su prigodni program u kojem su predstavili kako se navija na sportski i častan način. Zajednička „nogometna” fotografija podsjetnik je na još jedan dan u kojem smo se zajedno s našim novim prijateljima iz KiK Textilien podružili uz sport i igru.
 

Uz svakodnevne školske obveze i pripremu za samostalni život naša djeca bave se mnogobrojnim izvanškolskim aktivnostima, ponajviše sportom. Svakako da je nogomet jedan od najomiljenijih i najzastupljenijih sportova, a zahvaljujući donaciji kompleta dresova koju su nam donijeli naši prijatelji iz tvrtke KiK Textilien, naši će mali nogometni znalci zasjati u novom ruhu.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više