Objavljeno: srijeda, 11.04.2012.

KiK Textilien donirao dresove!

Danas je SOS Dječje selo Lekenik ugostilo predstavnike KiK Textiliena, gospodina Petra Burazina, direktora KiK Textilien za Hrvatsku i Sloveniju i gđu Natašu Đuričić, direktoricu PlasmaN grupe.

Gosti su donirali dresove, a mališani iz Lekenika su izveli su prigodni program u kojem su predstavili kako se navija na sportski i častan način. Zajednička „nogometna” fotografija podsjetnik je na još jedan dan u kojem smo se zajedno s našim novim prijateljima iz KiK Textilien podružili uz sport i igru.
 

Uz svakodnevne školske obveze i pripremu za samostalni život naša djeca bave se mnogobrojnim izvanškolskim aktivnostima, ponajviše sportom. Svakako da je nogomet jedan od najomiljenijih i najzastupljenijih sportova, a zahvaljujući donaciji kompleta dresova koju su nam donijeli naši prijatelji iz tvrtke KiK Textilien, naši će mali nogometni znalci zasjati u novom ruhu.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više