Objavljeno: srijeda, 11.04.2012.

KiK Textilien donirao dresove!

Danas je SOS Dječje selo Lekenik ugostilo predstavnike KiK Textiliena, gospodina Petra Burazina, direktora KiK Textilien za Hrvatsku i Sloveniju i gđu Natašu Đuričić, direktoricu PlasmaN grupe.

Gosti su donirali dresove, a mališani iz Lekenika su izveli su prigodni program u kojem su predstavili kako se navija na sportski i častan način. Zajednička „nogometna” fotografija podsjetnik je na još jedan dan u kojem smo se zajedno s našim novim prijateljima iz KiK Textilien podružili uz sport i igru.
 

Uz svakodnevne školske obveze i pripremu za samostalni život naša djeca bave se mnogobrojnim izvanškolskim aktivnostima, ponajviše sportom. Svakako da je nogomet jedan od najomiljenijih i najzastupljenijih sportova, a zahvaljujući donaciji kompleta dresova koju su nam donijeli naši prijatelji iz tvrtke KiK Textilien, naši će mali nogometni znalci zasjati u novom ruhu.
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više