Objavljeno: srijeda, 11.04.2012.

KiK Textilien donirao dresove!

Danas je SOS Dječje selo Lekenik ugostilo predstavnike KiK Textiliena, gospodina Petra Burazina, direktora KiK Textilien za Hrvatsku i Sloveniju i gđu Natašu Đuričić, direktoricu PlasmaN grupe.

Gosti su donirali dresove, a mališani iz Lekenika su izveli su prigodni program u kojem su predstavili kako se navija na sportski i častan način. Zajednička „nogometna” fotografija podsjetnik je na još jedan dan u kojem smo se zajedno s našim novim prijateljima iz KiK Textilien podružili uz sport i igru.
 

Uz svakodnevne školske obveze i pripremu za samostalni život naša djeca bave se mnogobrojnim izvanškolskim aktivnostima, ponajviše sportom. Svakako da je nogomet jedan od najomiljenijih i najzastupljenijih sportova, a zahvaljujući donaciji kompleta dresova koju su nam donijeli naši prijatelji iz tvrtke KiK Textilien, naši će mali nogometni znalci zasjati u novom ruhu.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više