Objavljeno: srijeda, 25.04.2012.

Pozivamo vas na subotnju špicu!

Provedete ovu subotu s nama na zagrebačkog špici! Ispijanju subotnje kavice na Cvjetnom trgu dodajte humanitarni karakter i posjetite promo pult SOS Dječjeg sela Hrvatska te se tako pridružite velikoj kampanji SOS Dječjeg sela ''Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama!'' povodom 20 godina SOS Dječjeg sela Hrvatska.


Druženje sa predstavnicima SOS Dječjeg sela Hrvatska održat će se na

Cvjetnom trgu u subotu 28.travnja 2012. i nedjelju 29. travnja 2012. od 10 do 15 sati.


Na promo pultu imat ćete priliku upoznati jednu SOS obitelj, crtati s mališanima, poslušati recital malih glumaca Dječjeg kazališta bajki iz Lekenika te kupiti promo materijale Sela te tako pomoći SOS Dječjem selu Hrvatska. SOS Dječje selo Hrvatska financira se dobrovoljnim prilozima građana i prijatelja Sela. Pomozite Selu u prikupljanju donacija i donesite osmijeh na lica dječice.
 

Druženju će se pridružiti u subotu u 12 sati  i brojna poznata lica hrvatske estrade među kojima su Hrvoje Klobučar, Dijana Vidušin, dečki iz Hladnog piva i brojni drugi.

Ulažite u budućnost djece, dođite u subotu i nedjelju na Cvjetni ili nazovite humanitarni broj telefona 060 9003 (cijena poziva 5 kn + PDV) i tako dajte svoj doprinos.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više