Objavljeno: srijeda, 25.04.2012.

Pozivamo vas na subotnju špicu!

Provedete ovu subotu s nama na zagrebačkog špici! Ispijanju subotnje kavice na Cvjetnom trgu dodajte humanitarni karakter i posjetite promo pult SOS Dječjeg sela Hrvatska te se tako pridružite velikoj kampanji SOS Dječjeg sela ''Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama!'' povodom 20 godina SOS Dječjeg sela Hrvatska.


Druženje sa predstavnicima SOS Dječjeg sela Hrvatska održat će se na

Cvjetnom trgu u subotu 28.travnja 2012. i nedjelju 29. travnja 2012. od 10 do 15 sati.


Na promo pultu imat ćete priliku upoznati jednu SOS obitelj, crtati s mališanima, poslušati recital malih glumaca Dječjeg kazališta bajki iz Lekenika te kupiti promo materijale Sela te tako pomoći SOS Dječjem selu Hrvatska. SOS Dječje selo Hrvatska financira se dobrovoljnim prilozima građana i prijatelja Sela. Pomozite Selu u prikupljanju donacija i donesite osmijeh na lica dječice.
 

Druženju će se pridružiti u subotu u 12 sati  i brojna poznata lica hrvatske estrade među kojima su Hrvoje Klobučar, Dijana Vidušin, dečki iz Hladnog piva i brojni drugi.

Ulažite u budućnost djece, dođite u subotu i nedjelju na Cvjetni ili nazovite humanitarni broj telefona 060 9003 (cijena poziva 5 kn + PDV) i tako dajte svoj doprinos.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više