Objavljeno: srijeda, 02.05.2012.

BNP Paribas Cardif osiguranje i SOS Dječje selo Lekenik u zajedničkoj akciji “Više cvijeća, manje smeća”

U akciji pod nazivom „Više cvijeća, manje smeća” zajedničkim snagama djelatnika BNP Paribas Cardif osiguranja i djece SOS Dječjeg sela Lekenik, a povodom obilježavanja Dana planete Zemlje posađeno je cvijeće i postavljeni su koševi za smeće.

U sklopu posebnog dijela Igraonice koja djeluje u SOS Dječjem selu Lekenik pod nazivom Eko patrola, a povodom obilježavanja Dana planete Zemlje, djelatnici BNP Paribas Cardif osiguranja i djeca SOS Dječjeg sela Lekenik zajedničkim su snagama posadili cvijeće kako bi uredili okoliš sela i uljepšali selo, a kreativna radionica pomogla je da originalnim idejama oslikaju kante za smeće koje će podsjećati djecu da je njihovo odlaganje otpada bitno za očuvanje okoliša.

„Na ovaj način željeli smo kroz igru i zajedničko druženje doprinijeti očuvanju okoliša i uljepšati okruženje u kojem se igraju djeca SOS Dječjeg sela“ – izjavila je Ana Ivančić, Predsjednica Uprave BNP Paribas Cardif osiguranja.

“ Naša djeca polaznici Eko patrole s radošću su ugostili prijatelje BNP Paribas Cardif osiguranja te pridonjeli zajedničkom uljepšavanju SOS Dječjeg sela Lekenik.” – izjavio je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik Mario Čović
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više