Objavljeno: srijeda, 02.05.2012.

BNP Paribas Cardif osiguranje i SOS Dječje selo Lekenik u zajedničkoj akciji “Više cvijeća, manje smeća”

U akciji pod nazivom „Više cvijeća, manje smeća” zajedničkim snagama djelatnika BNP Paribas Cardif osiguranja i djece SOS Dječjeg sela Lekenik, a povodom obilježavanja Dana planete Zemlje posađeno je cvijeće i postavljeni su koševi za smeće.

U sklopu posebnog dijela Igraonice koja djeluje u SOS Dječjem selu Lekenik pod nazivom Eko patrola, a povodom obilježavanja Dana planete Zemlje, djelatnici BNP Paribas Cardif osiguranja i djeca SOS Dječjeg sela Lekenik zajedničkim su snagama posadili cvijeće kako bi uredili okoliš sela i uljepšali selo, a kreativna radionica pomogla je da originalnim idejama oslikaju kante za smeće koje će podsjećati djecu da je njihovo odlaganje otpada bitno za očuvanje okoliša.

„Na ovaj način željeli smo kroz igru i zajedničko druženje doprinijeti očuvanju okoliša i uljepšati okruženje u kojem se igraju djeca SOS Dječjeg sela“ – izjavila je Ana Ivančić, Predsjednica Uprave BNP Paribas Cardif osiguranja.

“ Naša djeca polaznici Eko patrole s radošću su ugostili prijatelje BNP Paribas Cardif osiguranja te pridonjeli zajedničkom uljepšavanju SOS Dječjeg sela Lekenik.” – izjavio je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik Mario Čović
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više