Objavljeno: nedjelja, 22.04.2012.

Naše mlade osobe uspješne u natjecanju iz aranžiranja

Na Županijskom natjecanju iz aranžiranja naše mlade osobe is SOS Zajednice mladih Osijek ostvarile su zapažene rezultate. Valentina Benović osvojila je 2. mjesto, a Gabrijela Šerf 1. mjesto te je prošla u daljnji krug natjecanja.

Na Državnom natjecanju „Flora“ uz 9 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske, Gabrijela je zablistala svojim idejama i radom te osvojila 2. mjesto.

Tema praktičnog rada bila je „Djevojački buket“ i „Cvjetni ukras za kosu“. Iako je Gabrijela kreativna i vješta, zahvaljujući trogodišnjem iskustvu prakse u cvjećarnici Fantazija, priznaje da je imala veliku tremu i da se jedva nosila s njom. Osmislila je i napravila buket formalnog stila, kupolastog oblika kombinirajući ruže, trahelije, vax i bergas dok je ukras za kosu, rajf, dekorirala mini ružama i vaxom.

Novi uspjeh Gabrijeli je otvorio nova natjecanja i nove prilike da se dokaže. Slijedeći izazovi su Međunarodna revijalna smotra aranžiranja u Umagu, te „Flora art“ u Zagrebu.
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više