Objavljeno: nedjelja, 22.04.2012.

Naše mlade osobe uspješne u natjecanju iz aranžiranja

Na Županijskom natjecanju iz aranžiranja naše mlade osobe is SOS Zajednice mladih Osijek ostvarile su zapažene rezultate. Valentina Benović osvojila je 2. mjesto, a Gabrijela Šerf 1. mjesto te je prošla u daljnji krug natjecanja.

Na Državnom natjecanju „Flora“ uz 9 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske, Gabrijela je zablistala svojim idejama i radom te osvojila 2. mjesto.

Tema praktičnog rada bila je „Djevojački buket“ i „Cvjetni ukras za kosu“. Iako je Gabrijela kreativna i vješta, zahvaljujući trogodišnjem iskustvu prakse u cvjećarnici Fantazija, priznaje da je imala veliku tremu i da se jedva nosila s njom. Osmislila je i napravila buket formalnog stila, kupolastog oblika kombinirajući ruže, trahelije, vax i bergas dok je ukras za kosu, rajf, dekorirala mini ružama i vaxom.

Novi uspjeh Gabrijeli je otvorio nova natjecanja i nove prilike da se dokaže. Slijedeći izazovi su Međunarodna revijalna smotra aranžiranja u Umagu, te „Flora art“ u Zagrebu.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više