Objavljeno: nedjelja, 22.04.2012.

Naše mlade osobe uspješne u natjecanju iz aranžiranja

Na Županijskom natjecanju iz aranžiranja naše mlade osobe is SOS Zajednice mladih Osijek ostvarile su zapažene rezultate. Valentina Benović osvojila je 2. mjesto, a Gabrijela Šerf 1. mjesto te je prošla u daljnji krug natjecanja.

Na Državnom natjecanju „Flora“ uz 9 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske, Gabrijela je zablistala svojim idejama i radom te osvojila 2. mjesto.

Tema praktičnog rada bila je „Djevojački buket“ i „Cvjetni ukras za kosu“. Iako je Gabrijela kreativna i vješta, zahvaljujući trogodišnjem iskustvu prakse u cvjećarnici Fantazija, priznaje da je imala veliku tremu i da se jedva nosila s njom. Osmislila je i napravila buket formalnog stila, kupolastog oblika kombinirajući ruže, trahelije, vax i bergas dok je ukras za kosu, rajf, dekorirala mini ružama i vaxom.

Novi uspjeh Gabrijeli je otvorio nova natjecanja i nove prilike da se dokaže. Slijedeći izazovi su Međunarodna revijalna smotra aranžiranja u Umagu, te „Flora art“ u Zagrebu.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više