Objavljeno: nedjelja, 22.04.2012.

Naše mlade osobe uspješne u natjecanju iz aranžiranja

Na Županijskom natjecanju iz aranžiranja naše mlade osobe is SOS Zajednice mladih Osijek ostvarile su zapažene rezultate. Valentina Benović osvojila je 2. mjesto, a Gabrijela Šerf 1. mjesto te je prošla u daljnji krug natjecanja.

Na Državnom natjecanju „Flora“ uz 9 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske, Gabrijela je zablistala svojim idejama i radom te osvojila 2. mjesto.

Tema praktičnog rada bila je „Djevojački buket“ i „Cvjetni ukras za kosu“. Iako je Gabrijela kreativna i vješta, zahvaljujući trogodišnjem iskustvu prakse u cvjećarnici Fantazija, priznaje da je imala veliku tremu i da se jedva nosila s njom. Osmislila je i napravila buket formalnog stila, kupolastog oblika kombinirajući ruže, trahelije, vax i bergas dok je ukras za kosu, rajf, dekorirala mini ružama i vaxom.

Novi uspjeh Gabrijeli je otvorio nova natjecanja i nove prilike da se dokaže. Slijedeći izazovi su Međunarodna revijalna smotra aranžiranja u Umagu, te „Flora art“ u Zagrebu.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više