Objavljeno: nedjelja, 22.04.2012.

Naše mlade osobe uspješne u natjecanju iz aranžiranja

Na Županijskom natjecanju iz aranžiranja naše mlade osobe is SOS Zajednice mladih Osijek ostvarile su zapažene rezultate. Valentina Benović osvojila je 2. mjesto, a Gabrijela Šerf 1. mjesto te je prošla u daljnji krug natjecanja.

Na Državnom natjecanju „Flora“ uz 9 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske, Gabrijela je zablistala svojim idejama i radom te osvojila 2. mjesto.

Tema praktičnog rada bila je „Djevojački buket“ i „Cvjetni ukras za kosu“. Iako je Gabrijela kreativna i vješta, zahvaljujući trogodišnjem iskustvu prakse u cvjećarnici Fantazija, priznaje da je imala veliku tremu i da se jedva nosila s njom. Osmislila je i napravila buket formalnog stila, kupolastog oblika kombinirajući ruže, trahelije, vax i bergas dok je ukras za kosu, rajf, dekorirala mini ružama i vaxom.

Novi uspjeh Gabrijeli je otvorio nova natjecanja i nove prilike da se dokaže. Slijedeći izazovi su Međunarodna revijalna smotra aranžiranja u Umagu, te „Flora art“ u Zagrebu.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više