Objavljeno: utorak, 22.05.2012.

Djeca sudjelovala na promociji EURA u Avenue Mallu na danima Poljske

Zahvaljujući veleposlanstvu Republike Poljske i osječkom trgovačkom centru Avenue Mall, djeca iz SOS obitelji Dječjeg sela Ladimirevci bila su na trenutak bliže Poljskoj i Ukrajini.

Zahvaljujući pozivu veleposlanstva Republike Poljske djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci otišli su na izlet u Osijek, gdje su lijepo dočekani od veleposlanika Republike Poljske gosp. Wieslawa Tarke i predstavnika suorganizatora  izleta, osječkog trgovačkog centra Avenue mall.

Djeca su sa zanimanjem pratila zbivanja na malonogometnom terenu, a od ekipa za koju će navijati izabrali su ekipu Nizozemske iz razloga jer je za nju igrao Denis, njihov veliki SOS brat. Užina i osvježenje bili su začinjeni i živom muzikom koju su samo za dolazak djece dogovorili vlasnici restorana i organizatori.

Projekcija animiranog filma Pirati zadržala je dah i pozornost i velikih i malih, a kraj izleta i jednog prekrasnog dana završili smo zajedničkom fotografijom s veleposlanikom Republike Poljske koji nam je tom prigodom darovao službenu nogometnu loptu europskog nogometnog prvenstva koje u lipnju počinje u Poljskoj i Ukrajini. Zahvaljujemo se organizatorima na jednom lijepom druženju s puno dječjih osmijeha.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više