Objavljeno: utorak, 22.05.2012.

Djeca sudjelovala na promociji EURA u Avenue Mallu na danima Poljske

Zahvaljujući veleposlanstvu Republike Poljske i osječkom trgovačkom centru Avenue Mall, djeca iz SOS obitelji Dječjeg sela Ladimirevci bila su na trenutak bliže Poljskoj i Ukrajini.

Zahvaljujući pozivu veleposlanstva Republike Poljske djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci otišli su na izlet u Osijek, gdje su lijepo dočekani od veleposlanika Republike Poljske gosp. Wieslawa Tarke i predstavnika suorganizatora  izleta, osječkog trgovačkog centra Avenue mall.

Djeca su sa zanimanjem pratila zbivanja na malonogometnom terenu, a od ekipa za koju će navijati izabrali su ekipu Nizozemske iz razloga jer je za nju igrao Denis, njihov veliki SOS brat. Užina i osvježenje bili su začinjeni i živom muzikom koju su samo za dolazak djece dogovorili vlasnici restorana i organizatori.

Projekcija animiranog filma Pirati zadržala je dah i pozornost i velikih i malih, a kraj izleta i jednog prekrasnog dana završili smo zajedničkom fotografijom s veleposlanikom Republike Poljske koji nam je tom prigodom darovao službenu nogometnu loptu europskog nogometnog prvenstva koje u lipnju počinje u Poljskoj i Ukrajini. Zahvaljujemo se organizatorima na jednom lijepom druženju s puno dječjih osmijeha.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više