Objavljeno: utorak, 22.05.2012.

Djeca sudjelovala na promociji EURA u Avenue Mallu na danima Poljske

Zahvaljujući veleposlanstvu Republike Poljske i osječkom trgovačkom centru Avenue Mall, djeca iz SOS obitelji Dječjeg sela Ladimirevci bila su na trenutak bliže Poljskoj i Ukrajini.

Zahvaljujući pozivu veleposlanstva Republike Poljske djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci otišli su na izlet u Osijek, gdje su lijepo dočekani od veleposlanika Republike Poljske gosp. Wieslawa Tarke i predstavnika suorganizatora  izleta, osječkog trgovačkog centra Avenue mall.

Djeca su sa zanimanjem pratila zbivanja na malonogometnom terenu, a od ekipa za koju će navijati izabrali su ekipu Nizozemske iz razloga jer je za nju igrao Denis, njihov veliki SOS brat. Užina i osvježenje bili su začinjeni i živom muzikom koju su samo za dolazak djece dogovorili vlasnici restorana i organizatori.

Projekcija animiranog filma Pirati zadržala je dah i pozornost i velikih i malih, a kraj izleta i jednog prekrasnog dana završili smo zajedničkom fotografijom s veleposlanikom Republike Poljske koji nam je tom prigodom darovao službenu nogometnu loptu europskog nogometnog prvenstva koje u lipnju počinje u Poljskoj i Ukrajini. Zahvaljujemo se organizatorima na jednom lijepom druženju s puno dječjih osmijeha.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više