Objavljeno: utorak, 22.05.2012.

Djeca sudjelovala na promociji EURA u Avenue Mallu na danima Poljske

Zahvaljujući veleposlanstvu Republike Poljske i osječkom trgovačkom centru Avenue Mall, djeca iz SOS obitelji Dječjeg sela Ladimirevci bila su na trenutak bliže Poljskoj i Ukrajini.

Zahvaljujući pozivu veleposlanstva Republike Poljske djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci otišli su na izlet u Osijek, gdje su lijepo dočekani od veleposlanika Republike Poljske gosp. Wieslawa Tarke i predstavnika suorganizatora  izleta, osječkog trgovačkog centra Avenue mall.

Djeca su sa zanimanjem pratila zbivanja na malonogometnom terenu, a od ekipa za koju će navijati izabrali su ekipu Nizozemske iz razloga jer je za nju igrao Denis, njihov veliki SOS brat. Užina i osvježenje bili su začinjeni i živom muzikom koju su samo za dolazak djece dogovorili vlasnici restorana i organizatori.

Projekcija animiranog filma Pirati zadržala je dah i pozornost i velikih i malih, a kraj izleta i jednog prekrasnog dana završili smo zajedničkom fotografijom s veleposlanikom Republike Poljske koji nam je tom prigodom darovao službenu nogometnu loptu europskog nogometnog prvenstva koje u lipnju počinje u Poljskoj i Ukrajini. Zahvaljujemo se organizatorima na jednom lijepom druženju s puno dječjih osmijeha.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više