Objavljeno: utorak, 22.05.2012.

Djeca sudjelovala na promociji EURA u Avenue Mallu na danima Poljske

Zahvaljujući veleposlanstvu Republike Poljske i osječkom trgovačkom centru Avenue Mall, djeca iz SOS obitelji Dječjeg sela Ladimirevci bila su na trenutak bliže Poljskoj i Ukrajini.

Zahvaljujući pozivu veleposlanstva Republike Poljske djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci otišli su na izlet u Osijek, gdje su lijepo dočekani od veleposlanika Republike Poljske gosp. Wieslawa Tarke i predstavnika suorganizatora  izleta, osječkog trgovačkog centra Avenue mall.

Djeca su sa zanimanjem pratila zbivanja na malonogometnom terenu, a od ekipa za koju će navijati izabrali su ekipu Nizozemske iz razloga jer je za nju igrao Denis, njihov veliki SOS brat. Užina i osvježenje bili su začinjeni i živom muzikom koju su samo za dolazak djece dogovorili vlasnici restorana i organizatori.

Projekcija animiranog filma Pirati zadržala je dah i pozornost i velikih i malih, a kraj izleta i jednog prekrasnog dana završili smo zajedničkom fotografijom s veleposlanikom Republike Poljske koji nam je tom prigodom darovao službenu nogometnu loptu europskog nogometnog prvenstva koje u lipnju počinje u Poljskoj i Ukrajini. Zahvaljujemo se organizatorima na jednom lijepom druženju s puno dječjih osmijeha.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više