Objavljeno: srijeda, 20.06.2012.

20 godina "Zagrebačkih dječaka" za 20 godina SOS Dječjeg sela Hrvatska

Anđeoskim glasovima "Zagrebačkih dječaka", koji su skladno odjekivali dvoranom Muzeja Mimara, proslavljena je dvadeseta obljetnica postojanja tog dječjeg zbora. Okrugla obljetnica poklopila se i sa obljetnicom SOS Dječjeg sela Hrvatska, a tim povodom, koncert pod pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića, imao je humanitarni karakter.

Naime, sav prihod od ulaznica namjenjen je SOS Dječjem selu Hrvatska koje trenutačno skrbi o 250 djece i mladih. Uz zbor "Zagrebački dječaci" pod vodstvom dirigentice Jasenke Ostojić, osim sadašnjih, predstavili su se i bivši članovi zbora. Uz pratnju Diane Grubišić-Ćiković na harfi i Darijana Ivezića na glasoviru, premijerno je izvedena skladba "Put" skladateljice Sanje Drakulić na tekst Hariza Meškovića, djelo inspirirano obljetnicom "Zagrebačkih dječaka

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više