Objavljeno: srijeda, 20.06.2012.

20 godina "Zagrebačkih dječaka" za 20 godina SOS Dječjeg sela Hrvatska

Anđeoskim glasovima "Zagrebačkih dječaka", koji su skladno odjekivali dvoranom Muzeja Mimara, proslavljena je dvadeseta obljetnica postojanja tog dječjeg zbora. Okrugla obljetnica poklopila se i sa obljetnicom SOS Dječjeg sela Hrvatska, a tim povodom, koncert pod pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića, imao je humanitarni karakter.

Naime, sav prihod od ulaznica namjenjen je SOS Dječjem selu Hrvatska koje trenutačno skrbi o 250 djece i mladih. Uz zbor "Zagrebački dječaci" pod vodstvom dirigentice Jasenke Ostojić, osim sadašnjih, predstavili su se i bivši članovi zbora. Uz pratnju Diane Grubišić-Ćiković na harfi i Darijana Ivezića na glasoviru, premijerno je izvedena skladba "Put" skladateljice Sanje Drakulić na tekst Hariza Meškovića, djelo inspirirano obljetnicom "Zagrebačkih dječaka

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više