Objavljeno: srijeda, 20.06.2012.

20 godina "Zagrebačkih dječaka" za 20 godina SOS Dječjeg sela Hrvatska

Anđeoskim glasovima "Zagrebačkih dječaka", koji su skladno odjekivali dvoranom Muzeja Mimara, proslavljena je dvadeseta obljetnica postojanja tog dječjeg zbora. Okrugla obljetnica poklopila se i sa obljetnicom SOS Dječjeg sela Hrvatska, a tim povodom, koncert pod pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića, imao je humanitarni karakter.

Naime, sav prihod od ulaznica namjenjen je SOS Dječjem selu Hrvatska koje trenutačno skrbi o 250 djece i mladih. Uz zbor "Zagrebački dječaci" pod vodstvom dirigentice Jasenke Ostojić, osim sadašnjih, predstavili su se i bivši članovi zbora. Uz pratnju Diane Grubišić-Ćiković na harfi i Darijana Ivezića na glasoviru, premijerno je izvedena skladba "Put" skladateljice Sanje Drakulić na tekst Hariza Meškovića, djelo inspirirano obljetnicom "Zagrebačkih dječaka

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više