Objavljeno: utorak, 26.06.2012.

Mladi nogometaši na FC Barcelona Campu Croatia 2012

Više od 20 tisuća djece diljem svijeta, sudjelovalo je u Barceloninim kampovima te doživjelo nezaboravno iskustvo kroz timski rad i Barcelonin duh. A ove godine na kampu su sudjelovala i tri dječaka iz SOS Dječjeg sela Lekenik na treninzima u Zagrebu.

FC Barcelona Camp Croatia 2012 održavao se u Zagrebu od 18. do 22. lipnja na terenima „NK Hrvatski dragovoljac“ u Sigetu. Za organizaciju sportskog dijela FC Barcelona kampa nadležna je FCB Escola, škola bazirana na Barceloninoj nogometnoj filozofiji. FCB Escola osigurava vrhunske trenere, program treninga, te smjernice i upute sudionicima kako na pravi način pohađati Barcelonin nogometni kamp.

Evo, u nastavku kako su naši dečki nogometaši izrazili svoje dojmove o sudjelovanju na ovom nesvakidašnjem događaju.

„Karlo , Ivan i ja smo dobili poziv za Barcelonin kamp. Pet dana za redom smo pohađali treninge. Trening smo imali 2 puta dnevno. Bili su naporni ali i zanimljivi. Nažalost, mene je boljelo koljeno i nisam mogao dati sve od sebe. Dobili smo dva Barcelonina dresa u kojima smo trenirali. Bili smo razdijeljeni u grupe prema godištima. Ja sam bio u grupi „Thiago“. Upoznao sam puno svojih vršnjaka a s nekima sam se sprijateljio. Predzadnji dan smo se svi zajedno slikali, a zadnji dan su nam svečano uručili slike i diplome. Oprostili smo se sa trenerima i prijateljima iz ekipe.“- kaže Nikola Alexandar koji ide u 6. razred
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više