Objavljeno: četvrtak, 02.08.2012.

Ljetovanje u Novom Vinodolskom

U subotu 28. srpnja sedamnaest mladih osoba iz obje SOS Zajednice mladih u Osijeku u pratnji četiri odgajatelja krenuli su na ljetovanje u Novi Vinodolski. Svoj desetodnevni odmor trenutno provode u odmaralištu Crvenog križa iz Bjelovara.

Kao što je i običaj svake godine, mladim osobama iz Zajednice pridružilo se i šestero osmaša iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji će od rujna postati njihovi novi sustanari. Uz kupanje, sunčanje, vožnju pedalinama i picigin u plićaku koji su nezaobilazan dio svakoga dana, mlade osobe vrijeme na moru koriste za opušteno druženje i još bolje upoznavanje.

Tako su imali prilike upoznati se i s mladim osobama iz drugih zemalja poput Bosne, Italije i Rusije s kojima su vješto komunicirali i razmjenjivali iskustva. Ljetovanje je učinilo posebnim i rođendanska proslava osamnaestog rođendana kojeg je napunila naša mlada osoba Damir Halilović. S obzirom da je Damir postao punoljetan odlučili smo mu prirediti posebno iznenađenje te smo mu uz kolače, svijeće i gitaru organizirali pravu malu morsku zabavu na plaži. Proslavu smo završili zajedničkim odlaskom u disko gdje su mlade osobe na podiju pokazale svoja plesna umijeća.

Do kraja ljetovanja planiramo krenuti u turistički obilazak brodićem, posjetiti gradske znamenitosti koje još nismo upoznali te se u večernjim satima zabaviti uz društvene igre.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više