Objavljeno: četvrtak, 02.08.2012.

Ljetovanje u Novom Vinodolskom

U subotu 28. srpnja sedamnaest mladih osoba iz obje SOS Zajednice mladih u Osijeku u pratnji četiri odgajatelja krenuli su na ljetovanje u Novi Vinodolski. Svoj desetodnevni odmor trenutno provode u odmaralištu Crvenog križa iz Bjelovara.

Kao što je i običaj svake godine, mladim osobama iz Zajednice pridružilo se i šestero osmaša iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji će od rujna postati njihovi novi sustanari. Uz kupanje, sunčanje, vožnju pedalinama i picigin u plićaku koji su nezaobilazan dio svakoga dana, mlade osobe vrijeme na moru koriste za opušteno druženje i još bolje upoznavanje.

Tako su imali prilike upoznati se i s mladim osobama iz drugih zemalja poput Bosne, Italije i Rusije s kojima su vješto komunicirali i razmjenjivali iskustva. Ljetovanje je učinilo posebnim i rođendanska proslava osamnaestog rođendana kojeg je napunila naša mlada osoba Damir Halilović. S obzirom da je Damir postao punoljetan odlučili smo mu prirediti posebno iznenađenje te smo mu uz kolače, svijeće i gitaru organizirali pravu malu morsku zabavu na plaži. Proslavu smo završili zajedničkim odlaskom u disko gdje su mlade osobe na podiju pokazale svoja plesna umijeća.

Do kraja ljetovanja planiramo krenuti u turistički obilazak brodićem, posjetiti gradske znamenitosti koje još nismo upoznali te se u večernjim satima zabaviti uz društvene igre.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više