Objavljeno: četvrtak, 02.08.2012.

Ljetovanje u Novom Vinodolskom

U subotu 28. srpnja sedamnaest mladih osoba iz obje SOS Zajednice mladih u Osijeku u pratnji četiri odgajatelja krenuli su na ljetovanje u Novi Vinodolski. Svoj desetodnevni odmor trenutno provode u odmaralištu Crvenog križa iz Bjelovara.

Kao što je i običaj svake godine, mladim osobama iz Zajednice pridružilo se i šestero osmaša iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji će od rujna postati njihovi novi sustanari. Uz kupanje, sunčanje, vožnju pedalinama i picigin u plićaku koji su nezaobilazan dio svakoga dana, mlade osobe vrijeme na moru koriste za opušteno druženje i još bolje upoznavanje.

Tako su imali prilike upoznati se i s mladim osobama iz drugih zemalja poput Bosne, Italije i Rusije s kojima su vješto komunicirali i razmjenjivali iskustva. Ljetovanje je učinilo posebnim i rođendanska proslava osamnaestog rođendana kojeg je napunila naša mlada osoba Damir Halilović. S obzirom da je Damir postao punoljetan odlučili smo mu prirediti posebno iznenađenje te smo mu uz kolače, svijeće i gitaru organizirali pravu malu morsku zabavu na plaži. Proslavu smo završili zajedničkim odlaskom u disko gdje su mlade osobe na podiju pokazale svoja plesna umijeća.

Do kraja ljetovanja planiramo krenuti u turistički obilazak brodićem, posjetiti gradske znamenitosti koje još nismo upoznali te se u večernjim satima zabaviti uz društvene igre.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više