Objavljeno: četvrtak, 02.08.2012.

Ljetovanje u Novom Vinodolskom

U subotu 28. srpnja sedamnaest mladih osoba iz obje SOS Zajednice mladih u Osijeku u pratnji četiri odgajatelja krenuli su na ljetovanje u Novi Vinodolski. Svoj desetodnevni odmor trenutno provode u odmaralištu Crvenog križa iz Bjelovara.

Kao što je i običaj svake godine, mladim osobama iz Zajednice pridružilo se i šestero osmaša iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji će od rujna postati njihovi novi sustanari. Uz kupanje, sunčanje, vožnju pedalinama i picigin u plićaku koji su nezaobilazan dio svakoga dana, mlade osobe vrijeme na moru koriste za opušteno druženje i još bolje upoznavanje.

Tako su imali prilike upoznati se i s mladim osobama iz drugih zemalja poput Bosne, Italije i Rusije s kojima su vješto komunicirali i razmjenjivali iskustva. Ljetovanje je učinilo posebnim i rođendanska proslava osamnaestog rođendana kojeg je napunila naša mlada osoba Damir Halilović. S obzirom da je Damir postao punoljetan odlučili smo mu prirediti posebno iznenađenje te smo mu uz kolače, svijeće i gitaru organizirali pravu malu morsku zabavu na plaži. Proslavu smo završili zajedničkim odlaskom u disko gdje su mlade osobe na podiju pokazale svoja plesna umijeća.

Do kraja ljetovanja planiramo krenuti u turistički obilazak brodićem, posjetiti gradske znamenitosti koje još nismo upoznali te se u večernjim satima zabaviti uz društvene igre.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više