Objavljeno: četvrtak, 02.08.2012.

Ljetovanje u Novom Vinodolskom

U subotu 28. srpnja sedamnaest mladih osoba iz obje SOS Zajednice mladih u Osijeku u pratnji četiri odgajatelja krenuli su na ljetovanje u Novi Vinodolski. Svoj desetodnevni odmor trenutno provode u odmaralištu Crvenog križa iz Bjelovara.

Kao što je i običaj svake godine, mladim osobama iz Zajednice pridružilo se i šestero osmaša iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji će od rujna postati njihovi novi sustanari. Uz kupanje, sunčanje, vožnju pedalinama i picigin u plićaku koji su nezaobilazan dio svakoga dana, mlade osobe vrijeme na moru koriste za opušteno druženje i još bolje upoznavanje.

Tako su imali prilike upoznati se i s mladim osobama iz drugih zemalja poput Bosne, Italije i Rusije s kojima su vješto komunicirali i razmjenjivali iskustva. Ljetovanje je učinilo posebnim i rođendanska proslava osamnaestog rođendana kojeg je napunila naša mlada osoba Damir Halilović. S obzirom da je Damir postao punoljetan odlučili smo mu prirediti posebno iznenađenje te smo mu uz kolače, svijeće i gitaru organizirali pravu malu morsku zabavu na plaži. Proslavu smo završili zajedničkim odlaskom u disko gdje su mlade osobe na podiju pokazale svoja plesna umijeća.

Do kraja ljetovanja planiramo krenuti u turistički obilazak brodićem, posjetiti gradske znamenitosti koje još nismo upoznali te se u večernjim satima zabaviti uz društvene igre.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više