Objavljeno: utorak, 28.08.2012.

Nastup na Bejahad manifestaciji

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik nastupila su na manifestaciji židovske kulturne scene Bejahad s predstavom "Guslač na krovu".

U hotelskom kompelksu Punta Verudela u Puli do 2. rujna se održava manifestacija židovske kulturne scene Bejahad, ove godine u znaku proslave 13. rođendana koji u židovskoj tradiciji predstavlja svečanost ulaska u punoljetnost.

Na jučerašnjom programu uz ostale predstave bila je prikazana i predstava Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik " Guslač na krovu".

Riječ je o kratkom igrokazu s vrlo zahtjevnim tekstom koji je napravio književnik Rusmir Agačević prema jednom od najdulje izvođenim mjuziklom Guslač na krovu. Praćen je efektnim scenografskim crtežima autorice Nede Mrđan, likovnog pedagoga OŠ Lauder-Hugo Kon iz Zagreba.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više