Objavljeno: utorak, 28.08.2012.

Nastup na Bejahad manifestaciji

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik nastupila su na manifestaciji židovske kulturne scene Bejahad s predstavom "Guslač na krovu".

U hotelskom kompelksu Punta Verudela u Puli do 2. rujna se održava manifestacija židovske kulturne scene Bejahad, ove godine u znaku proslave 13. rođendana koji u židovskoj tradiciji predstavlja svečanost ulaska u punoljetnost.

Na jučerašnjom programu uz ostale predstave bila je prikazana i predstava Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik " Guslač na krovu".

Riječ je o kratkom igrokazu s vrlo zahtjevnim tekstom koji je napravio književnik Rusmir Agačević prema jednom od najdulje izvođenim mjuziklom Guslač na krovu. Praćen je efektnim scenografskim crtežima autorice Nede Mrđan, likovnog pedagoga OŠ Lauder-Hugo Kon iz Zagreba.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više