Objavljeno: utorak, 28.08.2012.

Nastup na Bejahad manifestaciji

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik nastupila su na manifestaciji židovske kulturne scene Bejahad s predstavom "Guslač na krovu".

U hotelskom kompelksu Punta Verudela u Puli do 2. rujna se održava manifestacija židovske kulturne scene Bejahad, ove godine u znaku proslave 13. rođendana koji u židovskoj tradiciji predstavlja svečanost ulaska u punoljetnost.

Na jučerašnjom programu uz ostale predstave bila je prikazana i predstava Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik " Guslač na krovu".

Riječ je o kratkom igrokazu s vrlo zahtjevnim tekstom koji je napravio književnik Rusmir Agačević prema jednom od najdulje izvođenim mjuziklom Guslač na krovu. Praćen je efektnim scenografskim crtežima autorice Nede Mrđan, likovnog pedagoga OŠ Lauder-Hugo Kon iz Zagreba.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više