Objavljeno: utorak, 28.08.2012.

Nastup na Bejahad manifestaciji

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik nastupila su na manifestaciji židovske kulturne scene Bejahad s predstavom "Guslač na krovu".

U hotelskom kompelksu Punta Verudela u Puli do 2. rujna se održava manifestacija židovske kulturne scene Bejahad, ove godine u znaku proslave 13. rođendana koji u židovskoj tradiciji predstavlja svečanost ulaska u punoljetnost.

Na jučerašnjom programu uz ostale predstave bila je prikazana i predstava Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik " Guslač na krovu".

Riječ je o kratkom igrokazu s vrlo zahtjevnim tekstom koji je napravio književnik Rusmir Agačević prema jednom od najdulje izvođenim mjuziklom Guslač na krovu. Praćen je efektnim scenografskim crtežima autorice Nede Mrđan, likovnog pedagoga OŠ Lauder-Hugo Kon iz Zagreba.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više