Objavljeno: srijeda, 12.09.2012.

Podravka je donirala ček SOS Dječjem selu Hrvatska na Međunarodnom finalu Jadranskih igara

Ovogodišnja suradnja SOS Dječjeg sela Hrvatska i Jadranskih igara okrunila se tijekom prvog međunarodnog finala Jadranskih igara kada su predstavnici Podravke, generalnog pokrovitelja Jadranskih igara, predali ček SOS Dječjem selu Hrvatska u iznosu od 35.000,00 kn.

Biograd na moru ugostio je navijače i natjecatelje prvog međunarodnog finala Jadranskih igara. Također, veseli domaćini ugostili su i predstavnike SOS Dječjeg sela Hrvatska, koji su u sklopu prijenosa uživo velike završnice Jadranskih igara primili donaciju od Podravke, generalnog sponzora Jadranskih igara.

SOS Dječje selo Hrvatska ove godine je počelo suradnju s Jadranskim igrama kroz sudjelovanje djece iz SOS Dječjeg sela Lekenik na Lino Jadranskim igrama junior gdje su se u četiri ekipe od po četiri člana okušali u zabavnim i zanimljivim igrama te pokazali želju za pobjedom, timski duh i dječju energiju koja ih krasi. Suradnja se nastavila kroz donaciju Podravke, generalnog sponzora tog ljetnog zabavnog projekta. Cjelokupnom humanitarnom akcijom SOS Dječje selo Hrvatska, Podravka i Jadranske igre pokazali su kako veliki značaj pridaju razvijanju sportskog duha u kvalitetnom i korisnom provedenom vremenu.

U ime SOS Dječjeg sela Hrvatska ček je primio direktor SOS Dječjeg sela Lekenik Mario Čović.

'Iznimno smo sretni i zahvalni Podravki i Jadranskim igrama na ovogodišnjoj humanitarnoj akciji. Donaciju ćemo uložiti u sve ono što je potrebno da naša djeca imaju kvalitetniji život. Ono što je svima nama nagrada je izraz sreće koji vidimo na licima naše djece.''

Donacijski ček u iznosu od 35 tisuća kuna u ime Podravke, uručila je Marinka Akrap, direktorica korporativnih komunikacija u društvu kapetanice hrvatske rukometne reprezentacije i RK Podravka, Mirande Tatari.

- Svaku aktivnost koja je društveno odgovorna ćemo pokušati podržati, a pogotovo kada je riječ o djeci i mladima. Tako je bilo i s donacijom SOS Dječjem selu Hrvatska, koja će pomoći upravo djeci i mladima da imaju sretnije djetinjstvo i kvalitetnije obrazovanje. Zbog toga smo ponosni što i Podravka sudjeluje u ovoj humanitarnoj akciji – rekla je Marinka Akrap, dok je Miranda Tatari dodala:

- Kao profesionalna sportašica uvijek se trudim pomoći djeci i mladima da imaju bolji život i osmijehe na licima. Zato sam s veseljem prihvatila poziv Podravke da dođem u Biograd na more i uručim ček SOS Dječjem selu Hrvatska.
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više