Objavljeno: utorak, 25.09.2012.

Posjet konzula Republike Poljske Dječjem selu Ladimirevci

U subotu, 22. rujna u ranim poslijepodnevnim satima u neslužbeni posjet Dječjem selu došao je konzul Republike Poljske g. Janusz Tatera u pratnji supruge i predstavnice poljske nacionalne manjine grada Zagreba gđe. Walentyne Lončarić.

Povod posjeta bila je mlada osoba Valentina, porijeklom Poljakinja, s kojom predstavnici Veleposlanstva Republike Poljske već duže od godinu dana održavaju kontakt i uvijek kad službeno dolaze u Slavoniju iskoriste priliku posjetiti i Valentinu.

Direktor Dječjeg sela upoznao je konzula i njegovu pratnju s radom i životom u Dječjem selu u Ladimirevcima i zahvalio se na dosadašnjim aktivnostima u kojima su sudjelovale sve SOS obitelji Dječjeg sela. Gosti su imali priliku doživjeti atmosferu u jednoj SOS obitelji koja živi u SOS kući Kupina, koja je tog dana bila posebno lijepa radi proslave dječjeg rođendana. Domaći kolači koje je pripremila SOS mama Ružica bili su prava poslastica kojom smo se zahvalili na poklonima koje su nam gosti iz veleposlansva Republike Poljske donijeli.

Valentina je bila posebno zadovoljna razgovorom u kojem joj je konzul Tatera predočio mogućnosti vezane uz studiranje, kao i kontakte s članovima obitelji koji žive u Poljskoj. Očekujemo da će se uskoro realizirati i Valentinina želja, te da će uz pomoć veleposlanstva Republike Poljske krenuti u „potragu za svojim korjenima.“

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više