Objavljeno: ponedjeljak, 01.10.2012.

Zaposlenici Oriflame Kozmetike Croatia d.o.o. proveli dan u Lekeniku

Umjesto za kompjuterima zaposlenici Oriflame Kozmetike radni su dan proveli u igri s djecom SOS Dječjeg sela Lekenik.

 Zaposlenici međunarodne kozmetičke kompanije Oriflame umjesto u uredima, za kompjuterom svoj su radni dan proveli u druženju i igri s djecom SOS Dječjeg sela Lekenik. Dugogodišnja suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska, koja se zasniva prvenstveno na novčanim donacijama i poboljšanju života djece opremanjem boravišnih prostora, tako je dobila svoju nadogradnju i upotpunjena je onim najvažnijim - socijalnim elementom.

„Dan proveden u igri i zabavi s klincima iz SOS Dječjeg Sela Lekenik bio je za nas poseban i zasigurno najljepši radni dan u godini. Volontiranje je samo jedan vid pomoći kojim želimo poručiti kako je važno, posebice u ovim teškim vremenima, biti osjetljiv za potrebe onih „na kojima svijet ostaje““, kazala je prilikom posjeta SOS Dječjem selu Lekenik direktorica Oriflame Kozmetike Gordana Kadoić“.

Druženje s djecom SOS Dječjeg sela Lekenik proteklo je u plesu, crtanju i zabavnom kvizu, nakon čega su zaposlenici Oriflamea mališanima, SOS tetama i SOS mamama predali prigodne poklon pakete. Na rastanku je uslijedio poziv na već tradicionalnu Božićnu proslavu koju gotovo u potpunosti izvode upravo djeca.

„Posjeti prijatelja za našu djecu vrlo su važani jer tako djeca dobivaju priliku pokazati svoje vještine drugima i cijeli rad tako dobiva svoj smisao. Ali naša djeca ne primaju samo posjete već i odlaze na razna gostovanja zahvaljujući edukativnom programu “Preko scene do samopouzdanja“. Programom koji uključuje razne dramske, literarne, glazbeno–plesne i likovne sadržaje djeca su ostvarila velike uspjehe“, istaknuo je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik.

 

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više