Objavljeno: srijeda, 10.10.2012.

SOS Dječje selo Lekenik proslavilo 19. rođendan

SOS Dječje selo Lekenik prigodnim programom proslavilo svoj 19. rođendan. Kreativnost i dječja razigranost uvijek krase programe SOS Dječjeg sela Lekenik pa tako i na ovogodišnjoj proslavi.

U uvodnom pozdravu direktor SOS Dječjeg sela Lekenik je predstavio kratak pregled događanjima u SOS Dječjem selu Lekenik u proteklih 12 mjeseci, a djeca su u pojedinim dijelovima izlaganja izvodili isječke iz svojih radionica.
 

Preneseni su pozdravi i čestitke Predsjednice Udruge, Nacionalne direktorice, direktora SOS Dječjeg sela Ladimirevci, župnika župe Pešćenica te Ureda predsjednika RH, gosp. Ive Josipovića.

Predsjednik TZ Općine Lekenik, gosp. Marijan Crnkoci, predao je zahvalnicu SOS Dječjem selu Lekenik za izuzetan doprinos Malog kazališta bajki u promicanju Lekenika, kroz projekt Guslač na krovu.


Nakon priredbe, zamišljene kao kolaž događanja u Selu, glazbom su nas zabavljali violinisti, pa potom rockeri.
Po završetku ručka, razrezana je slavljenička torta te je održano nekoliko rekreativnih zabavnih aktivnosti.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više