Objavljeno: srijeda, 10.10.2012.

SOS Dječje selo Lekenik proslavilo 19. rođendan

SOS Dječje selo Lekenik prigodnim programom proslavilo svoj 19. rođendan. Kreativnost i dječja razigranost uvijek krase programe SOS Dječjeg sela Lekenik pa tako i na ovogodišnjoj proslavi.

U uvodnom pozdravu direktor SOS Dječjeg sela Lekenik je predstavio kratak pregled događanjima u SOS Dječjem selu Lekenik u proteklih 12 mjeseci, a djeca su u pojedinim dijelovima izlaganja izvodili isječke iz svojih radionica.
 

Preneseni su pozdravi i čestitke Predsjednice Udruge, Nacionalne direktorice, direktora SOS Dječjeg sela Ladimirevci, župnika župe Pešćenica te Ureda predsjednika RH, gosp. Ive Josipovića.

Predsjednik TZ Općine Lekenik, gosp. Marijan Crnkoci, predao je zahvalnicu SOS Dječjem selu Lekenik za izuzetan doprinos Malog kazališta bajki u promicanju Lekenika, kroz projekt Guslač na krovu.


Nakon priredbe, zamišljene kao kolaž događanja u Selu, glazbom su nas zabavljali violinisti, pa potom rockeri.
Po završetku ručka, razrezana je slavljenička torta te je održano nekoliko rekreativnih zabavnih aktivnosti.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više