Objavljeno: četvrtak, 08.11.2012.

Chevrolet uz djecu SOS Dječjeg sela Hrvatska

Donacijom od 75.000 kuna Chevrolet nastavlja suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska kao ponosni sponzor dvije SOS obitelji. Donirani iznos iskoristit će se za pokrivanje godišnjih režijskih troškova SOS kuća iz Lekenika i Ladimirevaca.

Suradnja s organizacijom SOS Dječja sela započela je lani na Chevroletov stoti rođendan. Svoj veliki jubilej Chevrolet je proslavio zajedno s djecom i mladima. Od ukupno sto poklonjenih automobila SOS dječjim selima širom Europe, dva su donirana SOS Dječjem selu Hrvatska. Obiteljski monovolumen Orlando pronašao je topli dom u SOS Dječjem selu Lekenik, dok je gradski automobil Chevrolet Aveo na usluzi djelatnicima Nacionalnog ureda SOS Dječjeg sela Hrvatska.

„SOS Dječja sela izuzetna su organizacija koja pruža pravu pomoć i podršku djeci bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi. U Chevroletu smatramo da je svaki novi dan prilika da se učini nešto izvanredno te smo ponosni što nastavljamo našu suradnju kroz sponzorstvo dvije SOS obitelji. Veselje, toplina i smijeh, uvijek prisutni u SOS Selu, razlozi su zbog kojih volimo okupljanja i zajednička druženja s našim SOS prijateljima“, izjavio je Jernej Kolbl, direktor Chevroleta za Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu.

U podršku SOS Dječjem selu Hrvatska uključena je i Chevroletova mreža zastupnika. U prodajnim salonima može se pronaći letak s informacijama kako pomoći djeci koja odrastaju pod okriljem SOS organizacije, a Chevroletov ovlašteni partner PSC Osijek donirao je dodatnih 10.000 kuna SOS Dječjem selu Ladimirevci.

„SOS Dječje selo Hrvatska iza sebe ima brojne projekte i aktivnosti kojima je oduvijek bio cilj pružiti djeci ljubav, siguran dom i obrazovanje. Poslovanje Sela ovisi o donacijama prijatelja Sela te smo iznimno ponosni što imamo prijatelja poput kompanije Chevrolet“, rekla je Višnja Tuškan Krupić, nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više