Objavljeno: četvrtak, 08.11.2012.

Chevrolet uz djecu SOS Dječjeg sela Hrvatska

Donacijom od 75.000 kuna Chevrolet nastavlja suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska kao ponosni sponzor dvije SOS obitelji. Donirani iznos iskoristit će se za pokrivanje godišnjih režijskih troškova SOS kuća iz Lekenika i Ladimirevaca.

Suradnja s organizacijom SOS Dječja sela započela je lani na Chevroletov stoti rođendan. Svoj veliki jubilej Chevrolet je proslavio zajedno s djecom i mladima. Od ukupno sto poklonjenih automobila SOS dječjim selima širom Europe, dva su donirana SOS Dječjem selu Hrvatska. Obiteljski monovolumen Orlando pronašao je topli dom u SOS Dječjem selu Lekenik, dok je gradski automobil Chevrolet Aveo na usluzi djelatnicima Nacionalnog ureda SOS Dječjeg sela Hrvatska.

„SOS Dječja sela izuzetna su organizacija koja pruža pravu pomoć i podršku djeci bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi. U Chevroletu smatramo da je svaki novi dan prilika da se učini nešto izvanredno te smo ponosni što nastavljamo našu suradnju kroz sponzorstvo dvije SOS obitelji. Veselje, toplina i smijeh, uvijek prisutni u SOS Selu, razlozi su zbog kojih volimo okupljanja i zajednička druženja s našim SOS prijateljima“, izjavio je Jernej Kolbl, direktor Chevroleta za Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu.

U podršku SOS Dječjem selu Hrvatska uključena je i Chevroletova mreža zastupnika. U prodajnim salonima može se pronaći letak s informacijama kako pomoći djeci koja odrastaju pod okriljem SOS organizacije, a Chevroletov ovlašteni partner PSC Osijek donirao je dodatnih 10.000 kuna SOS Dječjem selu Ladimirevci.

„SOS Dječje selo Hrvatska iza sebe ima brojne projekte i aktivnosti kojima je oduvijek bio cilj pružiti djeci ljubav, siguran dom i obrazovanje. Poslovanje Sela ovisi o donacijama prijatelja Sela te smo iznimno ponosni što imamo prijatelja poput kompanije Chevrolet“, rekla je Višnja Tuškan Krupić, nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više