Objavljeno: utorak, 18.12.2012.

Božićni tramvaj

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno sa svojim SOS mamama i SOS tetama posjetili su Osijek gdje su imali priliku provozati se božićnim tramvajem zahvaljujući donaciji Industrije mlijeka i mliječnih prerađevina Meggle iz Osijeka.

 

Djeca su bila oduševljena tramvajem koji je bio bogato okićen raznobojnim božićnim ukrasima, lampicama te božićnim drvcem. Tijekom vožnje djeca su uživala su u prigodnoj predstavi u kojoj su upoznali zbunjenu Snješkicu koja želi biti pomoćnica Djeda Božičnjaka. U tu svrhu su joj i pomagali zamotati ogromne poklone. Tramvaj se orio dječjim smijehom te pjesmom.

Društvo Snješkici pravila je i dobra Vila koja je oslikavala dječje ručice i obraze čarobnim bojama. Ipak najveće oduševljenje izazvao je dolazak Djeda Božičnjaka koji je djecu razveselio svojim dosjetkama i poklonima. Nakon vožnje djeca su se vesela, zadovoljna i promrzla vratila svojim kućama puni dojmova i božićne energije.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više