Objavljeno: utorak, 18.12.2012.

Božićni tramvaj

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno sa svojim SOS mamama i SOS tetama posjetili su Osijek gdje su imali priliku provozati se božićnim tramvajem zahvaljujući donaciji Industrije mlijeka i mliječnih prerađevina Meggle iz Osijeka.

 

Djeca su bila oduševljena tramvajem koji je bio bogato okićen raznobojnim božićnim ukrasima, lampicama te božićnim drvcem. Tijekom vožnje djeca su uživala su u prigodnoj predstavi u kojoj su upoznali zbunjenu Snješkicu koja želi biti pomoćnica Djeda Božičnjaka. U tu svrhu su joj i pomagali zamotati ogromne poklone. Tramvaj se orio dječjim smijehom te pjesmom.

Društvo Snješkici pravila je i dobra Vila koja je oslikavala dječje ručice i obraze čarobnim bojama. Ipak najveće oduševljenje izazvao je dolazak Djeda Božičnjaka koji je djecu razveselio svojim dosjetkama i poklonima. Nakon vožnje djeca su se vesela, zadovoljna i promrzla vratila svojim kućama puni dojmova i božićne energije.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više