Objavljeno: utorak, 18.12.2012.

Božićni tramvaj

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno sa svojim SOS mamama i SOS tetama posjetili su Osijek gdje su imali priliku provozati se božićnim tramvajem zahvaljujući donaciji Industrije mlijeka i mliječnih prerađevina Meggle iz Osijeka.

 

Djeca su bila oduševljena tramvajem koji je bio bogato okićen raznobojnim božićnim ukrasima, lampicama te božićnim drvcem. Tijekom vožnje djeca su uživala su u prigodnoj predstavi u kojoj su upoznali zbunjenu Snješkicu koja želi biti pomoćnica Djeda Božičnjaka. U tu svrhu su joj i pomagali zamotati ogromne poklone. Tramvaj se orio dječjim smijehom te pjesmom.

Društvo Snješkici pravila je i dobra Vila koja je oslikavala dječje ručice i obraze čarobnim bojama. Ipak najveće oduševljenje izazvao je dolazak Djeda Božičnjaka koji je djecu razveselio svojim dosjetkama i poklonima. Nakon vožnje djeca su se vesela, zadovoljna i promrzla vratila svojim kućama puni dojmova i božićne energije.

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više