Objavljeno: utorak, 18.12.2012.

Božićni tramvaj

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno sa svojim SOS mamama i SOS tetama posjetili su Osijek gdje su imali priliku provozati se božićnim tramvajem zahvaljujući donaciji Industrije mlijeka i mliječnih prerađevina Meggle iz Osijeka.

 

Djeca su bila oduševljena tramvajem koji je bio bogato okićen raznobojnim božićnim ukrasima, lampicama te božićnim drvcem. Tijekom vožnje djeca su uživala su u prigodnoj predstavi u kojoj su upoznali zbunjenu Snješkicu koja želi biti pomoćnica Djeda Božičnjaka. U tu svrhu su joj i pomagali zamotati ogromne poklone. Tramvaj se orio dječjim smijehom te pjesmom.

Društvo Snješkici pravila je i dobra Vila koja je oslikavala dječje ručice i obraze čarobnim bojama. Ipak najveće oduševljenje izazvao je dolazak Djeda Božičnjaka koji je djecu razveselio svojim dosjetkama i poklonima. Nakon vožnje djeca su se vesela, zadovoljna i promrzla vratila svojim kućama puni dojmova i božićne energije.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više