Objavljeno: utorak, 18.12.2012.

Božićni tramvaj

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno sa svojim SOS mamama i SOS tetama posjetili su Osijek gdje su imali priliku provozati se božićnim tramvajem zahvaljujući donaciji Industrije mlijeka i mliječnih prerađevina Meggle iz Osijeka.

 

Djeca su bila oduševljena tramvajem koji je bio bogato okićen raznobojnim božićnim ukrasima, lampicama te božićnim drvcem. Tijekom vožnje djeca su uživala su u prigodnoj predstavi u kojoj su upoznali zbunjenu Snješkicu koja želi biti pomoćnica Djeda Božičnjaka. U tu svrhu su joj i pomagali zamotati ogromne poklone. Tramvaj se orio dječjim smijehom te pjesmom.

Društvo Snješkici pravila je i dobra Vila koja je oslikavala dječje ručice i obraze čarobnim bojama. Ipak najveće oduševljenje izazvao je dolazak Djeda Božičnjaka koji je djecu razveselio svojim dosjetkama i poklonima. Nakon vožnje djeca su se vesela, zadovoljna i promrzla vratila svojim kućama puni dojmova i božićne energije.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više