Objavljeno: četvrtak, 20.12.2012.

Red vitezova Ružice grada u posjeti SOS Dječjem selu Lekenik

Red vitezova Ružice grada ovoga Božića pokazali su kako imaju veliko srce. Proteklog vikenda članovi Reda vitezova skupljali su slatkiše za djecu SOS dječjih sela u Hrvatskoj.

„ Ideja je došla od naših članova. Znamo koliko ta napuštena djeca žude za ljubavlju, obiteljskim okruženjem i toplinom doma. Željeli smo na ovaj način pokazati im da ima mnogo ljudi u Hrvatskoj koji svakodnevno misle na njih. Skupili smo mnogo slatkiša i hvala svim Orahovčanima koji su se uključili u ovu akciju.“


Nekoliko tjedana su uvježbavali kazališnu predstavu “Zimska bajka” koju svake godine s drukčijim scenarijem prikazuju malim i velikim Orahovčanima u sklopu blagdana. Ovom predstavom su razveselili i djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik gdje su i podijelili prikupljene slatkiše.


„ Želja mi je da naša Zimska bajka bude njihova životna bajka, da s nama osjete ljubav i dobrotu koja im je tako potrebna „ -rekla je kneginja Ružica - Lana Milošević
 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više