Objavljeno: četvrtak, 20.12.2012.

Red vitezova Ružice grada u posjeti SOS Dječjem selu Lekenik

Red vitezova Ružice grada ovoga Božića pokazali su kako imaju veliko srce. Proteklog vikenda članovi Reda vitezova skupljali su slatkiše za djecu SOS dječjih sela u Hrvatskoj.

„ Ideja je došla od naših članova. Znamo koliko ta napuštena djeca žude za ljubavlju, obiteljskim okruženjem i toplinom doma. Željeli smo na ovaj način pokazati im da ima mnogo ljudi u Hrvatskoj koji svakodnevno misle na njih. Skupili smo mnogo slatkiša i hvala svim Orahovčanima koji su se uključili u ovu akciju.“


Nekoliko tjedana su uvježbavali kazališnu predstavu “Zimska bajka” koju svake godine s drukčijim scenarijem prikazuju malim i velikim Orahovčanima u sklopu blagdana. Ovom predstavom su razveselili i djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik gdje su i podijelili prikupljene slatkiše.


„ Želja mi je da naša Zimska bajka bude njihova životna bajka, da s nama osjete ljubav i dobrotu koja im je tako potrebna „ -rekla je kneginja Ružica - Lana Milošević
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više