Objavljeno: četvrtak, 20.12.2012.

Red vitezova Ružice grada u posjeti SOS Dječjem selu Lekenik

Red vitezova Ružice grada ovoga Božića pokazali su kako imaju veliko srce. Proteklog vikenda članovi Reda vitezova skupljali su slatkiše za djecu SOS dječjih sela u Hrvatskoj.

„ Ideja je došla od naših članova. Znamo koliko ta napuštena djeca žude za ljubavlju, obiteljskim okruženjem i toplinom doma. Željeli smo na ovaj način pokazati im da ima mnogo ljudi u Hrvatskoj koji svakodnevno misle na njih. Skupili smo mnogo slatkiša i hvala svim Orahovčanima koji su se uključili u ovu akciju.“


Nekoliko tjedana su uvježbavali kazališnu predstavu “Zimska bajka” koju svake godine s drukčijim scenarijem prikazuju malim i velikim Orahovčanima u sklopu blagdana. Ovom predstavom su razveselili i djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik gdje su i podijelili prikupljene slatkiše.


„ Želja mi je da naša Zimska bajka bude njihova životna bajka, da s nama osjete ljubav i dobrotu koja im je tako potrebna „ -rekla je kneginja Ružica - Lana Milošević
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više