Objavljeno: četvrtak, 20.12.2012.

Red vitezova Ružice grada u posjeti SOS Dječjem selu Lekenik

Red vitezova Ružice grada ovoga Božića pokazali su kako imaju veliko srce. Proteklog vikenda članovi Reda vitezova skupljali su slatkiše za djecu SOS dječjih sela u Hrvatskoj.

„ Ideja je došla od naših članova. Znamo koliko ta napuštena djeca žude za ljubavlju, obiteljskim okruženjem i toplinom doma. Željeli smo na ovaj način pokazati im da ima mnogo ljudi u Hrvatskoj koji svakodnevno misle na njih. Skupili smo mnogo slatkiša i hvala svim Orahovčanima koji su se uključili u ovu akciju.“


Nekoliko tjedana su uvježbavali kazališnu predstavu “Zimska bajka” koju svake godine s drukčijim scenarijem prikazuju malim i velikim Orahovčanima u sklopu blagdana. Ovom predstavom su razveselili i djecu iz SOS Dječjeg sela Lekenik gdje su i podijelili prikupljene slatkiše.


„ Želja mi je da naša Zimska bajka bude njihova životna bajka, da s nama osjete ljubav i dobrotu koja im je tako potrebna „ -rekla je kneginja Ružica - Lana Milošević
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više