Objavljeno: petak, 21.12.2012.

Tatjana Josipović posjetila SOS Dječje selo Lekenik

Tatjana Josipović upoznala je SOS obitelj i SOS mamu Boženu koja joj je približila život u SOS Dječjem selu Lekenik.

Posjetila je SOS Dječje selo Lekenik i tako ispunila proljetno obećanje kada je bila u službenom posjetu povodom 20. rođendana SOS Dječjeg sela Hrvatska. Poželjela je još jednom posjetiti našu djecu te uživati u svakodnevici SOS dječjih sela.


Nazočila je generalnoj probi djece za božićnu priredbu i ostala oduševljena preslatkim i raznovrsnim nastupima dječjih skupina koje djeluju unutar kreativnih radionica Društvenog centra. Nakon probe, uslijedilo je druženje predsjednikove supruge sa mališanima, a na kraju je posjetila i jednu SOS obitelj u pratnji direktorice SOS Dječjeg sela Hrvatska Višnje Tuškan-Krupić i direktora SOS Dječjeg sela Lekenik Maria Čovića. O načinu života unutar SOS obitelji, Tatjana Josipović upoznata je kod obitelji SOS mame Božene koja je u lekeničkom Dječjem selu od samog otvorenja 1993. godine.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više