Objavljeno: petak, 21.12.2012.

Tatjana Josipović posjetila SOS Dječje selo Lekenik

Tatjana Josipović upoznala je SOS obitelj i SOS mamu Boženu koja joj je približila život u SOS Dječjem selu Lekenik.

Posjetila je SOS Dječje selo Lekenik i tako ispunila proljetno obećanje kada je bila u službenom posjetu povodom 20. rođendana SOS Dječjeg sela Hrvatska. Poželjela je još jednom posjetiti našu djecu te uživati u svakodnevici SOS dječjih sela.


Nazočila je generalnoj probi djece za božićnu priredbu i ostala oduševljena preslatkim i raznovrsnim nastupima dječjih skupina koje djeluju unutar kreativnih radionica Društvenog centra. Nakon probe, uslijedilo je druženje predsjednikove supruge sa mališanima, a na kraju je posjetila i jednu SOS obitelj u pratnji direktorice SOS Dječjeg sela Hrvatska Višnje Tuškan-Krupić i direktora SOS Dječjeg sela Lekenik Maria Čovića. O načinu života unutar SOS obitelji, Tatjana Josipović upoznata je kod obitelji SOS mame Božene koja je u lekeničkom Dječjem selu od samog otvorenja 1993. godine.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više