Objavljeno: petak, 21.12.2012.

Tatjana Josipović posjetila SOS Dječje selo Lekenik

Tatjana Josipović upoznala je SOS obitelj i SOS mamu Boženu koja joj je približila život u SOS Dječjem selu Lekenik.

Posjetila je SOS Dječje selo Lekenik i tako ispunila proljetno obećanje kada je bila u službenom posjetu povodom 20. rođendana SOS Dječjeg sela Hrvatska. Poželjela je još jednom posjetiti našu djecu te uživati u svakodnevici SOS dječjih sela.


Nazočila je generalnoj probi djece za božićnu priredbu i ostala oduševljena preslatkim i raznovrsnim nastupima dječjih skupina koje djeluju unutar kreativnih radionica Društvenog centra. Nakon probe, uslijedilo je druženje predsjednikove supruge sa mališanima, a na kraju je posjetila i jednu SOS obitelj u pratnji direktorice SOS Dječjeg sela Hrvatska Višnje Tuškan-Krupić i direktora SOS Dječjeg sela Lekenik Maria Čovića. O načinu života unutar SOS obitelji, Tatjana Josipović upoznata je kod obitelji SOS mame Božene koja je u lekeničkom Dječjem selu od samog otvorenja 1993. godine.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više