Objavljeno: utorak, 08.01.2013.

Henkelova poslovna jedinica Ljepila i tehnologije uručila donaciju SOS Dječjem selu Hrvatska

U sklopu suradnje Henkelove poslovne jedinice Ljepila i tehnologije s trgovačkim lancem dm organizirana je humanitarna akcija u svrhu prikupljanja novčanih sredstava namijenjenih djeci bez roditelja i roditeljske skrbi koji žive u SOS Dječjem selu.

U periodu od početka svibnja do kraja srpnja 2012. godine sakupljeno je 10 000 kuna kroz humanitarnu akciju u kojoj su mogli svi sudjelovati i to kupnjom bilo kojeg proizvoda iz asortimana Henkelovih ljepila u prodavaonicama dm-a. Za svaki kupljeni proizvod marke Ceresit, Pritt, Loctite i Pattex, Henkel je donirao po jednu kunu SOS Dječjem selu Hrvatska.

U sklopu igraonice koja je održana s djecom iz SOS Dječjeg sela Lekenik, vrijednu donaciju uručila je Gordana Štikovac, Generalna direktorica poslovne jedinice Ljepila i tehnologije u Henkel Croatia te je tom prilikom izjavila:„Iznimno sam sretna što smo ovu Novu Godinu započeli upravo na ovako lijep način s ovom donacijom, te što ćemo time uljepšati djeci 2013. godinu. Tvrtka Henkel će i ubuduće nastaviti svoje aktivnosti kako bi svojim društvenim djelovanjem doprinijela razvitku društva, te kako bi pomogla onima kojima je pomoć potrebna s naglaskom na pomoći djeci.“

Pri uručenju donacije direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović rekao je: „ Sretni smo što nam je ova godina počela s ovako lijepom donacijom, hvala našim prijateljima iz Henkela, donaciju ćemo koristiti za naše aktivnosti u Društvenom centru tijekom ove godine. Veselimo se nastavku suradnje s našim vjernim partnerom."
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više