Objavljeno: srijeda, 23.01.2013.

Čestitke za svaku prigodu

Poseban je osjećaj primiti čestitku. Uvijek ju s radošću otvaramo, pozorno čitamo, odgonetavajući rukopis i tražeći u njemu onaj osobni, iskreni trenutak koji nam suvremena tehnika tako često oduzima.

Na našim stranicama možete vidjeti čestitke koje vam nudimo za sve prigode – za organiziranje raznih proslava, rođendana, vjenčanja i sl. Možete ih iskoristiti i kao pozivnice na proslave, tulume, vjenčanja, također i kao zahvalnice.


Dajemo vam još nekoliko ideja kako možete uporabiti naše čestitke:

 

  •  Možete kome reći „ Hvala“; istaknite svoju zahvalnost nastavnicima, suradnicima te im pokažite koliko ih cijenite.
  • Možete reći „ Čestitam“ klijentu, najboljem prijatelju; pošaljite im razglednicu i čestitajte im na njihovim postignućima.
  • Možete koga „motivirati“ – pošaljite čestitku i motivirajte svoje suradnike u ovim teškim gospodarskim vremenima.
  •  "Samo zato što"…– doista ne trebate razlog za slanje prigodne čestitke. Pošaljite ju kada mislite o tome. Vaša mama, sestra ili najbolji prijatelj bit će sretni što ste to učinili.


Čestitke SOS Dječjeg sela– za ljubav!


Ljudi često u zadnji tren trče kupiti čestitku za Valentinovo, potpišu je i daju kao poklon za taj dan. Poklonite čestitku SOS Dječjeg sela i tako svojoj romantičnoj gesti dodajte i humanitarni karakter – pomozite djeci smještenoj u SOS dječjim selima. Romantika nije skupa, stoga ne morate potrošiti mnogo novca.

Čestitke SOS Dječjeg sela možete kupiti po cijeni od 5 kuna i tako pomoći djeci koja su našla svoj dom u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.


 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više