Objavljeno: srijeda, 23.01.2013.

Čestitke za svaku prigodu

Poseban je osjećaj primiti čestitku. Uvijek ju s radošću otvaramo, pozorno čitamo, odgonetavajući rukopis i tražeći u njemu onaj osobni, iskreni trenutak koji nam suvremena tehnika tako često oduzima.

Na našim stranicama možete vidjeti čestitke koje vam nudimo za sve prigode – za organiziranje raznih proslava, rođendana, vjenčanja i sl. Možete ih iskoristiti i kao pozivnice na proslave, tulume, vjenčanja, također i kao zahvalnice.


Dajemo vam još nekoliko ideja kako možete uporabiti naše čestitke:

 

  •  Možete kome reći „ Hvala“; istaknite svoju zahvalnost nastavnicima, suradnicima te im pokažite koliko ih cijenite.
  • Možete reći „ Čestitam“ klijentu, najboljem prijatelju; pošaljite im razglednicu i čestitajte im na njihovim postignućima.
  • Možete koga „motivirati“ – pošaljite čestitku i motivirajte svoje suradnike u ovim teškim gospodarskim vremenima.
  •  "Samo zato što"…– doista ne trebate razlog za slanje prigodne čestitke. Pošaljite ju kada mislite o tome. Vaša mama, sestra ili najbolji prijatelj bit će sretni što ste to učinili.


Čestitke SOS Dječjeg sela– za ljubav!


Ljudi često u zadnji tren trče kupiti čestitku za Valentinovo, potpišu je i daju kao poklon za taj dan. Poklonite čestitku SOS Dječjeg sela i tako svojoj romantičnoj gesti dodajte i humanitarni karakter – pomozite djeci smještenoj u SOS dječjim selima. Romantika nije skupa, stoga ne morate potrošiti mnogo novca.

Čestitke SOS Dječjeg sela možete kupiti po cijeni od 5 kuna i tako pomoći djeci koja su našla svoj dom u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.


 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više