Objavljeno: četvrtak, 24.01.2013.

Donacija Gimnazije Velika Gorica

SOS Dječje selo Lekenik posjetili su gosti iz Gimnazije Velika Gorica, ravnateljica mr.sc. Brankica Žugaj u pratnji pedagoginje škole Oliete Horvat Kardoš, prof. Snježane Idžaković Rožanković i učenice Katarine.

Gošće su nam donijele vrijednu donaciju 3 LCD televizora za čiju su nabavku zaslužni učenici i nastavnici Gimnazije.

Učenici su tijekom božićnog sajma u prosincu 2012. organizirali humanitarnu akciju u kojoj su prikupljali sredstva za djecu u SOS Dječjem selu Lekenik. Vrlo angažirani i vrijedni, učenici su uspjeli prikupiti dovoljno sredstava da mališanima u 3 SOS kuće uljepšaju svakodnevicu i kupe lijepe nove televizore. Naši stari televizori tako su otišli u zasluženu mirovinu.


S gošćama smo prošetali Selom, ugostili ih u kućama u kojima će novi televizori naći svoja mjesta, počastili sokom, kolačima i kiflicama, i pohvalili se svim aktivnostima naše djece i uspjesima koje postižemo.


Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim učenicima i nastavnicima Gimnazije!
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više