Objavljeno: četvrtak, 24.01.2013.

Donacija Gimnazije Velika Gorica

SOS Dječje selo Lekenik posjetili su gosti iz Gimnazije Velika Gorica, ravnateljica mr.sc. Brankica Žugaj u pratnji pedagoginje škole Oliete Horvat Kardoš, prof. Snježane Idžaković Rožanković i učenice Katarine.

Gošće su nam donijele vrijednu donaciju 3 LCD televizora za čiju su nabavku zaslužni učenici i nastavnici Gimnazije.

Učenici su tijekom božićnog sajma u prosincu 2012. organizirali humanitarnu akciju u kojoj su prikupljali sredstva za djecu u SOS Dječjem selu Lekenik. Vrlo angažirani i vrijedni, učenici su uspjeli prikupiti dovoljno sredstava da mališanima u 3 SOS kuće uljepšaju svakodnevicu i kupe lijepe nove televizore. Naši stari televizori tako su otišli u zasluženu mirovinu.


S gošćama smo prošetali Selom, ugostili ih u kućama u kojima će novi televizori naći svoja mjesta, počastili sokom, kolačima i kiflicama, i pohvalili se svim aktivnostima naše djece i uspjesima koje postižemo.


Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim učenicima i nastavnicima Gimnazije!
 

Novosti

Objavljeno:
petak, 27.03.2020.

Upoznajte Katicu – posve neobičnu stanarku u Selu

Biti brižan i pažljiv prema životinjama odlika je naših mališana, koji su vjeverici pružili topli dom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.03.2020.

Zemljotres 22. ožujka 2020.

Naša djeca i mladi su svi u dobrom stanju, očekivano potreseni, kao i sva djeca za koju je jučerašnji zemljotres bio velik šok.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.03.2020.

Sigurnost i zdravlje djece u SOS Dječjim selima na prvom mjestu

Svakodnevni život djece prilagođen je situaciji širenja i borbe s koronavirusom, a SOS Dječje selo Hrvatska provodi mjere koje čuvaju sigurnost i zdravlje djece u našoj skrbi, kao i zaposlenika.

Saznajte više