Objavljeno: četvrtak, 24.01.2013.

Donacija Gimnazije Velika Gorica

SOS Dječje selo Lekenik posjetili su gosti iz Gimnazije Velika Gorica, ravnateljica mr.sc. Brankica Žugaj u pratnji pedagoginje škole Oliete Horvat Kardoš, prof. Snježane Idžaković Rožanković i učenice Katarine.

Gošće su nam donijele vrijednu donaciju 3 LCD televizora za čiju su nabavku zaslužni učenici i nastavnici Gimnazije.

Učenici su tijekom božićnog sajma u prosincu 2012. organizirali humanitarnu akciju u kojoj su prikupljali sredstva za djecu u SOS Dječjem selu Lekenik. Vrlo angažirani i vrijedni, učenici su uspjeli prikupiti dovoljno sredstava da mališanima u 3 SOS kuće uljepšaju svakodnevicu i kupe lijepe nove televizore. Naši stari televizori tako su otišli u zasluženu mirovinu.


S gošćama smo prošetali Selom, ugostili ih u kućama u kojima će novi televizori naći svoja mjesta, počastili sokom, kolačima i kiflicama, i pohvalili se svim aktivnostima naše djece i uspjesima koje postižemo.


Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim učenicima i nastavnicima Gimnazije!
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više