Objavljeno: četvrtak, 24.01.2013.

Donacija Gimnazije Velika Gorica

SOS Dječje selo Lekenik posjetili su gosti iz Gimnazije Velika Gorica, ravnateljica mr.sc. Brankica Žugaj u pratnji pedagoginje škole Oliete Horvat Kardoš, prof. Snježane Idžaković Rožanković i učenice Katarine.

Gošće su nam donijele vrijednu donaciju 3 LCD televizora za čiju su nabavku zaslužni učenici i nastavnici Gimnazije.

Učenici su tijekom božićnog sajma u prosincu 2012. organizirali humanitarnu akciju u kojoj su prikupljali sredstva za djecu u SOS Dječjem selu Lekenik. Vrlo angažirani i vrijedni, učenici su uspjeli prikupiti dovoljno sredstava da mališanima u 3 SOS kuće uljepšaju svakodnevicu i kupe lijepe nove televizore. Naši stari televizori tako su otišli u zasluženu mirovinu.


S gošćama smo prošetali Selom, ugostili ih u kućama u kojima će novi televizori naći svoja mjesta, počastili sokom, kolačima i kiflicama, i pohvalili se svim aktivnostima naše djece i uspjesima koje postižemo.


Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim učenicima i nastavnicima Gimnazije!
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više