Objavljeno: ponedjeljak, 04.02.2013.

„Kuna za kunu“ NTH Grupe za SOS Dječje selo Hrvatska

Ove godine NTH Grupa je svoju već tradicionalnu blagdansku donaciju namijenila djeci i mladima o kojima brine SOS Dječje selo Hrvatska.

Već četvrtu godinu zaredom NTH Grupa, umjesto kupnje božićnih poklona za poslovne partnere, poklanja novac u dobrotvorne svrhe. Ove godine Grupa je uključila i svoje zaposlenike i organizirala akciju „Kuna za kunu“. Zaposlenici su u predblagdansko vrijeme prikupljali novac, a prikupljen iznos je NTH Grupa udvostručila. Na taj način prikupljena je donacija u iznosu od 10.133,00 kn koju su namijenili upravo za pomoć našoj djeci i mladima. Uz donaciju, zaposlenici NTH Grupe odlučili su i posjetiti naše Selo u Lekeniku. Mirta Kujundžić, jedna od glavnih menadžera u NTH Grupi, u pratnji nekoliko kolega, posjetila su Lekenik u četvrtak, 31. siječnja 2013. Sa sobom su poveli i mađioničara Japu koji je obradovao najmlađe pravim pravcatim mađioničarskim trikovima i šarenim balonima u o oblicima njihovih najdražih igračaka!

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više