Objavljeno: ponedjeljak, 04.02.2013.

„Kuna za kunu“ NTH Grupe za SOS Dječje selo Hrvatska

Ove godine NTH Grupa je svoju već tradicionalnu blagdansku donaciju namijenila djeci i mladima o kojima brine SOS Dječje selo Hrvatska.

Već četvrtu godinu zaredom NTH Grupa, umjesto kupnje božićnih poklona za poslovne partnere, poklanja novac u dobrotvorne svrhe. Ove godine Grupa je uključila i svoje zaposlenike i organizirala akciju „Kuna za kunu“. Zaposlenici su u predblagdansko vrijeme prikupljali novac, a prikupljen iznos je NTH Grupa udvostručila. Na taj način prikupljena je donacija u iznosu od 10.133,00 kn koju su namijenili upravo za pomoć našoj djeci i mladima. Uz donaciju, zaposlenici NTH Grupe odlučili su i posjetiti naše Selo u Lekeniku. Mirta Kujundžić, jedna od glavnih menadžera u NTH Grupi, u pratnji nekoliko kolega, posjetila su Lekenik u četvrtak, 31. siječnja 2013. Sa sobom su poveli i mađioničara Japu koji je obradovao najmlađe pravim pravcatim mađioničarskim trikovima i šarenim balonima u o oblicima njihovih najdražih igračaka!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više