Objavljeno: ponedjeljak, 04.02.2013.

„Kuna za kunu“ NTH Grupe za SOS Dječje selo Hrvatska

Ove godine NTH Grupa je svoju već tradicionalnu blagdansku donaciju namijenila djeci i mladima o kojima brine SOS Dječje selo Hrvatska.

Već četvrtu godinu zaredom NTH Grupa, umjesto kupnje božićnih poklona za poslovne partnere, poklanja novac u dobrotvorne svrhe. Ove godine Grupa je uključila i svoje zaposlenike i organizirala akciju „Kuna za kunu“. Zaposlenici su u predblagdansko vrijeme prikupljali novac, a prikupljen iznos je NTH Grupa udvostručila. Na taj način prikupljena je donacija u iznosu od 10.133,00 kn koju su namijenili upravo za pomoć našoj djeci i mladima. Uz donaciju, zaposlenici NTH Grupe odlučili su i posjetiti naše Selo u Lekeniku. Mirta Kujundžić, jedna od glavnih menadžera u NTH Grupi, u pratnji nekoliko kolega, posjetila su Lekenik u četvrtak, 31. siječnja 2013. Sa sobom su poveli i mađioničara Japu koji je obradovao najmlađe pravim pravcatim mađioničarskim trikovima i šarenim balonima u o oblicima njihovih najdražih igračaka!

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više