Objavljeno: ponedjeljak, 04.02.2013.

„Kuna za kunu“ NTH Grupe za SOS Dječje selo Hrvatska

Ove godine NTH Grupa je svoju već tradicionalnu blagdansku donaciju namijenila djeci i mladima o kojima brine SOS Dječje selo Hrvatska.

Već četvrtu godinu zaredom NTH Grupa, umjesto kupnje božićnih poklona za poslovne partnere, poklanja novac u dobrotvorne svrhe. Ove godine Grupa je uključila i svoje zaposlenike i organizirala akciju „Kuna za kunu“. Zaposlenici su u predblagdansko vrijeme prikupljali novac, a prikupljen iznos je NTH Grupa udvostručila. Na taj način prikupljena je donacija u iznosu od 10.133,00 kn koju su namijenili upravo za pomoć našoj djeci i mladima. Uz donaciju, zaposlenici NTH Grupe odlučili su i posjetiti naše Selo u Lekeniku. Mirta Kujundžić, jedna od glavnih menadžera u NTH Grupi, u pratnji nekoliko kolega, posjetila su Lekenik u četvrtak, 31. siječnja 2013. Sa sobom su poveli i mađioničara Japu koji je obradovao najmlađe pravim pravcatim mađioničarskim trikovima i šarenim balonima u o oblicima njihovih najdražih igračaka!

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više