Objavljeno: ponedjeljak, 04.02.2013.

„Kuna za kunu“ NTH Grupe za SOS Dječje selo Hrvatska

Ove godine NTH Grupa je svoju već tradicionalnu blagdansku donaciju namijenila djeci i mladima o kojima brine SOS Dječje selo Hrvatska.

Već četvrtu godinu zaredom NTH Grupa, umjesto kupnje božićnih poklona za poslovne partnere, poklanja novac u dobrotvorne svrhe. Ove godine Grupa je uključila i svoje zaposlenike i organizirala akciju „Kuna za kunu“. Zaposlenici su u predblagdansko vrijeme prikupljali novac, a prikupljen iznos je NTH Grupa udvostručila. Na taj način prikupljena je donacija u iznosu od 10.133,00 kn koju su namijenili upravo za pomoć našoj djeci i mladima. Uz donaciju, zaposlenici NTH Grupe odlučili su i posjetiti naše Selo u Lekeniku. Mirta Kujundžić, jedna od glavnih menadžera u NTH Grupi, u pratnji nekoliko kolega, posjetila su Lekenik u četvrtak, 31. siječnja 2013. Sa sobom su poveli i mađioničara Japu koji je obradovao najmlađe pravim pravcatim mađioničarskim trikovima i šarenim balonima u o oblicima njihovih najdražih igračaka!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više