Objavljeno: utorak, 12.02.2013.

Poklade su, poklade su i ludi su dani…

U ponedjeljak, 11. veljače djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci tradicionalno su sudjelovala u pokladnoj povorci kroz Ladimirevce i na priredbi u Osnovnoj školi Ladimirevci.

Gusari, klaunovi, supermeni, vile i vještice, Indijanci, likovi iz crtića, životinje, Sulejmani i sultanije uputili su se u povorku kroz selo kako bi pokazali raznolikost svojih maski i kostima. Uslijedilo je veselo druženje u sportskoj dvorani. Bilo je tu pjesme i plesa, finih krofni, domaćih kiflica te raznih kolača. Naš klaun Valentino osvojio je nagradu za najbolju mušku masku. Nakon prave male zabave oduševljena i umorna djeca vratila su se svojim kućama gdje su još dugo prepričavala svoje dojmove najluđeg dana u godini kada svatko može biti što god poželi…

Pogledajte fotografije!

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više