Objavljeno: utorak, 12.02.2013.

Poklade su, poklade su i ludi su dani…

U ponedjeljak, 11. veljače djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci tradicionalno su sudjelovala u pokladnoj povorci kroz Ladimirevce i na priredbi u Osnovnoj školi Ladimirevci.

Gusari, klaunovi, supermeni, vile i vještice, Indijanci, likovi iz crtića, životinje, Sulejmani i sultanije uputili su se u povorku kroz selo kako bi pokazali raznolikost svojih maski i kostima. Uslijedilo je veselo druženje u sportskoj dvorani. Bilo je tu pjesme i plesa, finih krofni, domaćih kiflica te raznih kolača. Naš klaun Valentino osvojio je nagradu za najbolju mušku masku. Nakon prave male zabave oduševljena i umorna djeca vratila su se svojim kućama gdje su još dugo prepričavala svoje dojmove najluđeg dana u godini kada svatko može biti što god poželi…

Pogledajte fotografije!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više