Objavljeno: utorak, 12.02.2013.

Poklade su, poklade su i ludi su dani…

U ponedjeljak, 11. veljače djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci tradicionalno su sudjelovala u pokladnoj povorci kroz Ladimirevce i na priredbi u Osnovnoj školi Ladimirevci.

Gusari, klaunovi, supermeni, vile i vještice, Indijanci, likovi iz crtića, životinje, Sulejmani i sultanije uputili su se u povorku kroz selo kako bi pokazali raznolikost svojih maski i kostima. Uslijedilo je veselo druženje u sportskoj dvorani. Bilo je tu pjesme i plesa, finih krofni, domaćih kiflica te raznih kolača. Naš klaun Valentino osvojio je nagradu za najbolju mušku masku. Nakon prave male zabave oduševljena i umorna djeca vratila su se svojim kućama gdje su još dugo prepričavala svoje dojmove najluđeg dana u godini kada svatko može biti što god poželi…

Pogledajte fotografije!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više