Objavljeno: petak, 22.02.2013.

Mazda i SOS Dječje selo ponovo zajedno u 2013. godini

Već petu godinu, SOS Dječje selo Hrvatska i Mazda Hrvatska nastavljaju prijateljstvo koje je iz godine u godinu sve jače i kvalitetnije. Svake godine Mazda vjerno prati rad SOS Dječjeg sela Hrvatska donacijama koje olakšavaju potrebe Sela pa je na isti način započela i ova godina: donacijom od 50 000 kuna Mazda će tijekom 2013. godine pokriti režijske troškove nekoliko kuća u Selu.

Donacija je protekla vrlo ležerno i zabavno obilježena igrom koja je nastala u SOS Dječjem selu Lekenik, metlometom: predstavnici Mazde odmjerili su snage s djecom iz SOS Dječjeg sela Lekenik te su na ovaj način zajedno proveli dan ispunjen smijehom i zabavom.

Tijekom prethodnih godina Mazda je pokrivala troškove struje, plina, vode, komunalnih usluga i telefona za nekoliko kuća u SOS selu a SOS Dječjem selu donirala je i vozilo Mazda 3, koja i dalje vrijedno ispunjava potrebe Sela za prijevozom djece i mladih u njihovim svakodnevnim potrebama. Ovogodišnja velika donacija u iznosu od 50 000 kuna uvelike će pomoći u pokrivanju režijskih troškova SOS obitelji tijekom 2013. godine.

Mazda Hrvatska jedna je od šest Mazdinih nacionalnih kompanija koje uz podršku Mazde Motor Europe podupiru SOS Dječja sela u svojim zemljama. Donacije svake godine ovise o potrebama pojedinog sela, tako da su u raznim zemljama do sada plaćani režijski troškovi, donirani automobili, obnavljana igrališta i kuće ili financirani izleti djece iz SOS sela do njihovih bioloških roditelja.

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više