Objavljeno: petak, 08.03.2013.

Dan žena u SOS dječjim selima

Obilježavanje međunarodnog Dana žena okupilo je na druženju sve zaposlenike SOS dječjih sela, a posebna pažnja poklonjena je SOS mamama, SOS tetama i ostalim djelatnicama kroz prigodan program.

Obilježavanje međunarodnog Dana žena okupilo je na druženju sve zaposlenike Dječjeg sela Ladimirevci, uz lagane gitarske akorde vječnog romantičara Ivice Šerfezija i njegovih „Crvenih ruža“ u izvedbi pedagoškog pomoćnika Davora Vinkovića, te uspješan recital Ujevićeve „Svetkovine ruža“, u izvedbi socijalnog radnika Zdravka Starčevića, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić darivao je svaku svoju zaposlenicu sa po jednom ružom i prigodnim darom. Opuštena i zabavna atmosfera uz kavu i kolače, nastavila se uz poznate domaće melodije na temu ruža i žena i začas je cijela terasa kuće za goste, koju smo za tu priliku nazvali „Martovske ruže“ bila raspjevana. Prije odlaska, svi su imali priliku odigrati partiju društvene igre „čovječe ne ljuti se“ protiv direktora koji je igrao na tri ploče istovremeno. Rezultat? Naravno, nitko se nije ljutio.

SOS Dječje selo Lekenik i ove godine je uz prigodnu čestitku direktora SOS Dječjeg sela Lekenik Maria Čovića organiziralo opuštajuće druženje na inicijativu mladih iz SOS Zajednice mladih Zagreb. Kristina i Viktorija pružile su opuštajuće trenutke u masaži za SOS mame i tete.


Pored zabavnog i opuštajućeg dijela razgovaralo se i o tome kako smo ponosni što u našoj maloj sredini imamo punu svijest o ravnopravnosti spolova koju svakodnevno živimo. Uvažavamo i zahvalni smo na svemu što posebno naše SOS mame pružaju djeci s kojom žive i o kojoj brinu u svojoj SOS obitelji. Vjerujemo da će djeca koja su odrasla u Dječjem selu, kada postanu mladi ljudi, biti osviješteni po pitanju ravnopravnosti spolova, i da će se u svom životu tako i ponašati.
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više