Objavljeno: petak, 08.03.2013.

Dan žena u SOS dječjim selima

Obilježavanje međunarodnog Dana žena okupilo je na druženju sve zaposlenike SOS dječjih sela, a posebna pažnja poklonjena je SOS mamama, SOS tetama i ostalim djelatnicama kroz prigodan program.

Obilježavanje međunarodnog Dana žena okupilo je na druženju sve zaposlenike Dječjeg sela Ladimirevci, uz lagane gitarske akorde vječnog romantičara Ivice Šerfezija i njegovih „Crvenih ruža“ u izvedbi pedagoškog pomoćnika Davora Vinkovića, te uspješan recital Ujevićeve „Svetkovine ruža“, u izvedbi socijalnog radnika Zdravka Starčevića, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić darivao je svaku svoju zaposlenicu sa po jednom ružom i prigodnim darom. Opuštena i zabavna atmosfera uz kavu i kolače, nastavila se uz poznate domaće melodije na temu ruža i žena i začas je cijela terasa kuće za goste, koju smo za tu priliku nazvali „Martovske ruže“ bila raspjevana. Prije odlaska, svi su imali priliku odigrati partiju društvene igre „čovječe ne ljuti se“ protiv direktora koji je igrao na tri ploče istovremeno. Rezultat? Naravno, nitko se nije ljutio.

SOS Dječje selo Lekenik i ove godine je uz prigodnu čestitku direktora SOS Dječjeg sela Lekenik Maria Čovića organiziralo opuštajuće druženje na inicijativu mladih iz SOS Zajednice mladih Zagreb. Kristina i Viktorija pružile su opuštajuće trenutke u masaži za SOS mame i tete.


Pored zabavnog i opuštajućeg dijela razgovaralo se i o tome kako smo ponosni što u našoj maloj sredini imamo punu svijest o ravnopravnosti spolova koju svakodnevno živimo. Uvažavamo i zahvalni smo na svemu što posebno naše SOS mame pružaju djeci s kojom žive i o kojoj brinu u svojoj SOS obitelji. Vjerujemo da će djeca koja su odrasla u Dječjem selu, kada postanu mladi ljudi, biti osviješteni po pitanju ravnopravnosti spolova, i da će se u svom životu tako i ponašati.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više