Objavljeno: ponedjeljak, 25.03.2013.

Svjetski dan kazališta

I ove godine, u SOS Dječjem selu Lekenik održana je priredba povodom Dana svjetskog kazališta.

 

U punoj dvorani Društvenog centra nazočnima se obratio direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, g. Mario Čović koji je podsjetio kako su tijekom prošle godine članovi Malog kazališta bajki, postigli iznimne rezultate učešćem na dva međunarodna kazališna festivala te uvrštavanjem u snimanje igranog filma o Šegrtu Hlapiću. Na taj način članovi Malog kazališta bajki su se „upisali“ u veliku obitelj dječjih glumaca koji širom svijeta izvode svoje predstave.


Pozdrav i teatarsku poruku svim glumcima, piscima, redateljima i svim drugim teatarskim suradnicima i akterima uputili su mali glumci našeg Sela koji su potvrdili važnost igre na sceni koja ih oplemenjuje i koja u njima učvršćuje samopouzdanje.
Potom su mali recital izveli glumci iz KUD- Kolovrat Lekenik, a nakon toga jednočinku na engleskom jeziku izveli su mali glumci osnovne škole Braća Ribar iz Siska.


Sve u svemu, bio je to izuzetan događaj u našem Društvenom centru!
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više