Objavljeno: ponedjeljak, 25.03.2013.

Svjetski dan kazališta

I ove godine, u SOS Dječjem selu Lekenik održana je priredba povodom Dana svjetskog kazališta.

 

U punoj dvorani Društvenog centra nazočnima se obratio direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, g. Mario Čović koji je podsjetio kako su tijekom prošle godine članovi Malog kazališta bajki, postigli iznimne rezultate učešćem na dva međunarodna kazališna festivala te uvrštavanjem u snimanje igranog filma o Šegrtu Hlapiću. Na taj način članovi Malog kazališta bajki su se „upisali“ u veliku obitelj dječjih glumaca koji širom svijeta izvode svoje predstave.


Pozdrav i teatarsku poruku svim glumcima, piscima, redateljima i svim drugim teatarskim suradnicima i akterima uputili su mali glumci našeg Sela koji su potvrdili važnost igre na sceni koja ih oplemenjuje i koja u njima učvršćuje samopouzdanje.
Potom su mali recital izveli glumci iz KUD- Kolovrat Lekenik, a nakon toga jednočinku na engleskom jeziku izveli su mali glumci osnovne škole Braća Ribar iz Siska.


Sve u svemu, bio je to izuzetan događaj u našem Društvenom centru!
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više