Objavljeno: ponedjeljak, 25.03.2013.

Svjetski dan kazališta

I ove godine, u SOS Dječjem selu Lekenik održana je priredba povodom Dana svjetskog kazališta.

 

U punoj dvorani Društvenog centra nazočnima se obratio direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, g. Mario Čović koji je podsjetio kako su tijekom prošle godine članovi Malog kazališta bajki, postigli iznimne rezultate učešćem na dva međunarodna kazališna festivala te uvrštavanjem u snimanje igranog filma o Šegrtu Hlapiću. Na taj način članovi Malog kazališta bajki su se „upisali“ u veliku obitelj dječjih glumaca koji širom svijeta izvode svoje predstave.


Pozdrav i teatarsku poruku svim glumcima, piscima, redateljima i svim drugim teatarskim suradnicima i akterima uputili su mali glumci našeg Sela koji su potvrdili važnost igre na sceni koja ih oplemenjuje i koja u njima učvršćuje samopouzdanje.
Potom su mali recital izveli glumci iz KUD- Kolovrat Lekenik, a nakon toga jednočinku na engleskom jeziku izveli su mali glumci osnovne škole Braća Ribar iz Siska.


Sve u svemu, bio je to izuzetan događaj u našem Društvenom centru!
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više