Objavljeno: ponedjeljak, 25.03.2013.

Svjetski dan kazališta

I ove godine, u SOS Dječjem selu Lekenik održana je priredba povodom Dana svjetskog kazališta.

 

U punoj dvorani Društvenog centra nazočnima se obratio direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, g. Mario Čović koji je podsjetio kako su tijekom prošle godine članovi Malog kazališta bajki, postigli iznimne rezultate učešćem na dva međunarodna kazališna festivala te uvrštavanjem u snimanje igranog filma o Šegrtu Hlapiću. Na taj način članovi Malog kazališta bajki su se „upisali“ u veliku obitelj dječjih glumaca koji širom svijeta izvode svoje predstave.


Pozdrav i teatarsku poruku svim glumcima, piscima, redateljima i svim drugim teatarskim suradnicima i akterima uputili su mali glumci našeg Sela koji su potvrdili važnost igre na sceni koja ih oplemenjuje i koja u njima učvršćuje samopouzdanje.
Potom su mali recital izveli glumci iz KUD- Kolovrat Lekenik, a nakon toga jednočinku na engleskom jeziku izveli su mali glumci osnovne škole Braća Ribar iz Siska.


Sve u svemu, bio je to izuzetan događaj u našem Društvenom centru!
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više