Objavljeno: utorak, 02.04.2013.

Međunarodni dan dječje knjige

U SOS Dječjem selu Ladimirevci obilježen je Međunarodni dan dječje knjige kako bi se ukazalo na važnost dječje knjige te potaknula i razvila ljubav djece prema čitanju.

Kao datum obilježavanja izabran je 2. travnja, kada je rođen Hans Christian Andersen, jedan od najvećih pisaca bajki. Tim povodom djeca su zakoračila u čudesan svijet patuljaka, vila, princeza, prinčeva i ostalog društva. Čitanje bajki ih je jako razveselilo, kao i crtanje motiva iz bajki. Posegnite i vi za dobrom dječjom knjigom! Razveselite svoju dušu čitanjem bajki koje uveseljavaju i djecu i odrasle!

 


„Bajke leže u meni poput sjemenki; potreban je sami dašak vjetra, zraka sunca ili kap gorčine pa da se rastvore u cvijet.“( H. C. Andersen)
 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više