Objavljeno: utorak, 02.04.2013.

Međunarodni dan dječje knjige

U SOS Dječjem selu Ladimirevci obilježen je Međunarodni dan dječje knjige kako bi se ukazalo na važnost dječje knjige te potaknula i razvila ljubav djece prema čitanju.

Kao datum obilježavanja izabran je 2. travnja, kada je rođen Hans Christian Andersen, jedan od najvećih pisaca bajki. Tim povodom djeca su zakoračila u čudesan svijet patuljaka, vila, princeza, prinčeva i ostalog društva. Čitanje bajki ih je jako razveselilo, kao i crtanje motiva iz bajki. Posegnite i vi za dobrom dječjom knjigom! Razveselite svoju dušu čitanjem bajki koje uveseljavaju i djecu i odrasle!

 


„Bajke leže u meni poput sjemenki; potreban je sami dašak vjetra, zraka sunca ili kap gorčine pa da se rastvore u cvijet.“( H. C. Andersen)
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više