Objavljeno: ponedjeljak, 08.04.2013.

Pazinski gimnazijalci znaju više o SOS dječjim selima

Zanimljivo predavanje u sklopu predmeta ljudska prava, učenicima programa za upravne referente pazinske Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile, održala je Marinka Šenjug, voditeljica fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Samim počecima rada Udruge, povijesti nastajanja SOS dječjih sela u svijetu i u Hrvatskoj te trenutačnim aktivnostima, programima SOS dječjih sela Lekenik i Ladimirevci bio je posvećen prvi dio predavanja. U nastavku se predavanje odnosilo na skrb za mlade o kojima se brine u SOS dječjim selima te na njihove probleme i potrebe. Pozornost se usmjerila na važnost uloge SOS mama, na obiteljski način skrbi SOS dječjih sela te se govorilo o načinima kako se može podržati i pomoći rad Sela.
Učenici su aktivno sudjelovali u raspravi, a najviše ih je zanimala uloga SOS mama u sustavu skrbi SOS dječjih sela, na kraju su im podijeljeni informativni materijali i mali pokloni.


 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više