Objavljeno: utorak, 30.04.2013.

„Sigurniji internet za djecu i mlade”

Djeca i mladi SOS dječjih sela sudjelovala su u kampanji "Sigurniji Internet za djecu i mlade", a svoje radove izložili su na izložbi multimedijskih radova.

Na otvorenje izložbe stigli su učenici i njihovi učitelji iz OŠ Ladimirevci zajedno s djecom iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci. Cijelu izložbu možete pogledati na portalu ucitelji.hr i vjerujemo da ćete, kao i mi, biti oduševljeni radovima najmlađih, bećarcima, animiranim filmovima s lego kockicama, dramskim zapletima u videozapisima te pravim programerskim radovima.
 

U nacionalnu kampanju „Sigurniji internet za djecu i mlade” bilo je izravno uključeno oko 6000 sudionika, a neizravno njih 80 000. Objavljeni su digitalni obrazovni materijali u obliku priručnika za djecu, roditelje i učitelje, društvenih i računalnih igara, postera, prezentacija, priprema za nastavu, metodičkog priručnika „Kako poučavati primjereno, odgovorno i sigurno korištenje interneta“, održano je niz predavanja i radionica, a učenički radovi predstavljeni su na multimedijskoj izložbi u Agenciji za zaštitu osobnih podataka.


Radovi su rađeni različitim programima pa vjerujemo da je sloboda odabira oblika multimedijskog sadržaja i računalnog programa za njegovu izradu učenicima omogućila da pokažu svoje znanje o sigurnosti na najbolji mogući način. Multimedijski radovi napravljeni su u obliku videozapisa, animacija, postera, stripova, crteža, glogstera, prezentacija, kvizova, igara, a neki i korištenjem programskih jezika.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više