Objavljeno: četvrtak, 16.05.2013.

16 sadnica hrasta za 16 godina SOS Dječjeg sela Ladimirevci

SOS Dječje selo Ladimirevci primilo je prvi poklon za svoj predstojeći šesnaesti rođendan. Prijatelji iz građanske inicijative iz Osijeka okupljeni pod nazivom „Veliki za Male“ odlučili pokloniti sadnice hrasta, koje su zajedno s djecom i posadili u SOS dječjem selu.

Lidija, Igor i Ivica, predstavnici GI „Veliki za Male“, zajedno su s djecom, direktorom i majstorom SOS dječjeg sela posadili svih 16 sadnica hrasta.

„Bilo je super, i ja sam posadila drvo, samo je bilo puno komaraca“, rekla je mala Dragana, koja je pored svog hrasta pomagala i drugoj djeci da posade svoju sadnicu.

Sad nam predstoji briga o sadnicama i svakodnevno zalijevanje, kako bi naši hrastovi lijepo napredovali i kroz godine koje nam dolaze rasli, kao što raste i prijateljstvo između GI „Veliki za Male“ i SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Hvala vam prijatelji i očekujemo vas 25.5. kada ćemo radosno proslaviti naš rođendan, a hrastovi će iz godine u godinu napredovati baš kako napreduju i naša djeca na putu prema svom osamostaljenju.

 još fotografija

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više