Objavljeno: četvrtak, 16.05.2013.

16 sadnica hrasta za 16 godina SOS Dječjeg sela Ladimirevci

SOS Dječje selo Ladimirevci primilo je prvi poklon za svoj predstojeći šesnaesti rođendan. Prijatelji iz građanske inicijative iz Osijeka okupljeni pod nazivom „Veliki za Male“ odlučili pokloniti sadnice hrasta, koje su zajedno s djecom i posadili u SOS dječjem selu.

Lidija, Igor i Ivica, predstavnici GI „Veliki za Male“, zajedno su s djecom, direktorom i majstorom SOS dječjeg sela posadili svih 16 sadnica hrasta.

„Bilo je super, i ja sam posadila drvo, samo je bilo puno komaraca“, rekla je mala Dragana, koja je pored svog hrasta pomagala i drugoj djeci da posade svoju sadnicu.

Sad nam predstoji briga o sadnicama i svakodnevno zalijevanje, kako bi naši hrastovi lijepo napredovali i kroz godine koje nam dolaze rasli, kao što raste i prijateljstvo između GI „Veliki za Male“ i SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Hvala vam prijatelji i očekujemo vas 25.5. kada ćemo radosno proslaviti naš rođendan, a hrastovi će iz godine u godinu napredovati baš kako napreduju i naša djeca na putu prema svom osamostaljenju.

 još fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više