Objavljeno: četvrtak, 16.05.2013.

16 sadnica hrasta za 16 godina SOS Dječjeg sela Ladimirevci

SOS Dječje selo Ladimirevci primilo je prvi poklon za svoj predstojeći šesnaesti rođendan. Prijatelji iz građanske inicijative iz Osijeka okupljeni pod nazivom „Veliki za Male“ odlučili pokloniti sadnice hrasta, koje su zajedno s djecom i posadili u SOS dječjem selu.

Lidija, Igor i Ivica, predstavnici GI „Veliki za Male“, zajedno su s djecom, direktorom i majstorom SOS dječjeg sela posadili svih 16 sadnica hrasta.

„Bilo je super, i ja sam posadila drvo, samo je bilo puno komaraca“, rekla je mala Dragana, koja je pored svog hrasta pomagala i drugoj djeci da posade svoju sadnicu.

Sad nam predstoji briga o sadnicama i svakodnevno zalijevanje, kako bi naši hrastovi lijepo napredovali i kroz godine koje nam dolaze rasli, kao što raste i prijateljstvo između GI „Veliki za Male“ i SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Hvala vam prijatelji i očekujemo vas 25.5. kada ćemo radosno proslaviti naš rođendan, a hrastovi će iz godine u godinu napredovati baš kako napreduju i naša djeca na putu prema svom osamostaljenju.

 još fotografija

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više