Objavljeno: četvrtak, 16.05.2013.

16 sadnica hrasta za 16 godina SOS Dječjeg sela Ladimirevci

SOS Dječje selo Ladimirevci primilo je prvi poklon za svoj predstojeći šesnaesti rođendan. Prijatelji iz građanske inicijative iz Osijeka okupljeni pod nazivom „Veliki za Male“ odlučili pokloniti sadnice hrasta, koje su zajedno s djecom i posadili u SOS dječjem selu.

Lidija, Igor i Ivica, predstavnici GI „Veliki za Male“, zajedno su s djecom, direktorom i majstorom SOS dječjeg sela posadili svih 16 sadnica hrasta.

„Bilo je super, i ja sam posadila drvo, samo je bilo puno komaraca“, rekla je mala Dragana, koja je pored svog hrasta pomagala i drugoj djeci da posade svoju sadnicu.

Sad nam predstoji briga o sadnicama i svakodnevno zalijevanje, kako bi naši hrastovi lijepo napredovali i kroz godine koje nam dolaze rasli, kao što raste i prijateljstvo između GI „Veliki za Male“ i SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Hvala vam prijatelji i očekujemo vas 25.5. kada ćemo radosno proslaviti naš rođendan, a hrastovi će iz godine u godinu napredovati baš kako napreduju i naša djeca na putu prema svom osamostaljenju.

 još fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više