Objavljeno: subota, 25.05.2013.

SOS Dječje selo Ladimirevci proslavilo 16.rođendan

SOS Dječje selo Ladimirevci svečanom proslavom obilježilo je 16. rođendan kojeg su došla čestitati djeca iz SOS dječjih sela te mnogobrojni gosti, prijatelji, suradnici, partneri i prijatelji.

SOS Dječje selo Ladimirevci slavi rođendan 25. svibnja, kada djeca, SOS mame i svi zaposlenici srdačno otvore vrata SOS sela i svojih SOS kuća, da bi svim okupljenima pokazali svijet u kojem žive. I ove godine na rođendanu bila su djeca iz oba SOS dječja sela i naše okolice, mladi, mnogobrojni gosti, prijatelji i darovatelji.
Na rođendanskoj zabavi izveli smo poznatu priču o Crvenkapici, ali u ovoj su baka, vuk, lovac i Crvenkapica u dobrim odnosima, šale se i vesele. Uz zabavne sadržaje i sportske igre, domaćini su pripremili i niz kreativnih radionica koje su upotpunile proslavu i priuštile svim sudionicima ugodan i veseo dan na otvorenom. Na rođendan su došli vitezovi i motoristi, a skuhan je i čobanac u novom velikom kotliću. Rođendan bez torte nije moguć, a šarenu tortu poklonio nam je Dr. Oetker.
Bogat program, sunčan dan, oblačci na nebu, pjesma i smijeh djece, recitali i skečevi prisjetili su nas kako je lijepo biti dijete. Slavljenike je KUD Ladimirevci pjesmom pozvalo u veliko kolo.

''Ovom proslavom htjeli smo na skroman način iskazati zahvalnost svima koju su nas podržavali svih ovih godina i koji će to i dalje činiti te podijeliti sreću i ljubav koju gajimo u ovom SOS Selu. Kroz naš rad želimo osigurati najbolje moguće uvijete za djecu koja žive u selu te promovirati zdravo odrastanje za sve, a ne samo za stanovnike SOS Dječjeg sela Ladimirevci“, kazao je direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić.

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, u šesnaest SOS kuća, živi 82 djece u dobi od beba do četrnaestogodišnjaka. Dobrovoljnim prilozima možete pomoći njihovom sretnom odrastanju i postati im prijatelj pozivom na broj 060 840 840.


 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više