Objavljeno: četvrtak, 27.06.2013.

SOS Dječje selo Hrvatska po peti puta Poslodavac Partner

Organizacija SOS Dječje selo Hrvatska obnovila je status Poslodavca partnera te time pokazala da kontinuirano ulaže u upravljanje svojim zaposlenicima. Od 2007. godine, kada je organizacija ušla u projekt certificiranja, pratimo stalni rast i razvoj u svim segmentima upravljanja ljudskim resursima.

Certifikat je Višnji Tuškan-Krupić, nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela Hrvatska i Josipu Marinkoviću, voditelju ljudskih potencijala, uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke Selectio. Priznanje je uručeno i direktorima SOS Dječjeg sela Lekenik i Ladimirevci, Mariu Čoviću te Zoranu Reliću.

U 2012. godini organizacija je postigla visokih 96% ukupnih bodova, a takav rezultat ostvaren je zbog izvrsno postavljenih procesa u svih pet ocjenjivanih područja. SOS Dječje selo Hrvatska se posebno ističe u području Regrutiranja i selekcije, u kojem je i ove godine ostvarila maksimalnih 100% bodova zahvaljujući izvrsnim procedurama za selekciju SOS mama.
Organizacija SOS Dječje selo Hrvatska kontinuirano radi na razvoju procesa upravljanja ljudskim resursima kako bi pratila kako interne potrebe u organizaciji, tako i potrebe svojih korisnika. Posebno je značajan uspjeh zadržavanje i unapređivanje visokih standarda upravljanja ljudskim resursima tijekom krize.
SOS Dječje selo Hrvatska i dalje ostvaruje rezultate koji su jednako uspješni kao i vodeće kompanije u Hrvatskoj, dok zbog velikog ulaganja u edukaciju i osnaživanje svojih djelatnika, u području Usavršavanja i razvoja postiže rezultate koji su visoko iznad prosjeka.


Projekt podržavaju portal MojPosao kao generalni pokrovitelj i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Kako bi zadovoljili standarde certifikata, kompanija mora imati najmanje 75% ukupnih mogućih bodova, ali i najmanje 70% bodova u svakom od 5 ocjenjivanih područja: Strategija, Regrutiranje i selekcija, Rad, motivacija i nagrađivanje, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima. Procese kompanija uključenih u projekt Certifikat Poslodavac Partner prema Knjizi standarda ocjenjuje stručni tročlani tim sastavljen od stručnjaka u ljudskim resursima koji dolaze iz vodećih kompanija u Hrvatskoj.


Trenutno je 24 kompanija dobitnik certifikata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini: Atlantic Grupa, Belupo lijekovi i kozmetika, Cemex Hrvatska, Coca-Cola HBC Hrvatska, Erste & Steiermarkische Bank, Henkel Croatia, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, INA, JGL, JT International Zagreb, JT International predstavništvo u Bosni i Hercegovini, Kozmo, Lidl Hrvatska, Merck Sharp & Dohme, Microsoft Hrvatska, Pliva Hrvatska, Sberbank, SOS Dječje selo Hrvatska, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Sandoz, Tele2, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet i Zagrebačka pivovara.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više