Objavljeno: srijeda, 19.06.2013.

Zaposlenici tvrtke Medtronic uljepšali SOS dječje selo Lekenik

Zaposlenici Medtronica, svjetskog lidera na tržištu medicinske tehnologije, posjetili su SOS Dječje selo Lekenik, a kao dugogodišnji donatori svojim su donacijama iznova doprinijeli sretnom djetinjstvu djece koja su našla svoj dom u SOS obiteljima.

Svake se godine u SOS Selima provode brojni radovi na obnovi i održavanju objekata i okoliša, uz potporu i pomoć velikog broja tvrtki. Zaposlenici Medtronica tako su ukrasili SOS Dječje selo Lekenik raznobojnim cvijećem i bojali ograde oko obiteljskih kuća, nagrižene vlagom i hladnoćom snježnih zimskih mjeseci.

„Naša djeca i SOS mame s radošću su ugostili prijatelje iz Medtronica te pridonijeli zajedničkom uljepšavanju SOS Dječjeg sela Lekenik. Sretni smo što imamo kontinuiranu suradnju s tvrtkom Medtronic te se veselimo nastavku u godinama koje su pred nama”, izjavila je Ljiljana Varga, korporativni fundraiser SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Već nekoliko godina Medtronic podržava i pomaže SOS dječja sela sponzoriranjem godišnjih režijskih troškova SOS obitelji koja živi u kući Mak. I ovom su prigodom posjetili djecu ove SOS obitelji i razveselili ih poklonima za ovogodišnje ljetovanje.
„Sretni smo što radimo u tvrtki koja je prepoznala rad SOS Dječjih sela u Hrvatskoj. Pozitivan društveni utjecaj duboko je ukorijenjen u našoj misiji, te smo ponosni što smo već nekoliko godina partner i donator SOS Dječjeg sela Hrvatska,“ rekao je Hrvoje Badovinac, direktor Medtronica za Adriatic regiju i Bugarsku.
 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više