Objavljeno: srijeda, 19.06.2013.

Zaposlenici tvrtke Medtronic uljepšali SOS dječje selo Lekenik

Zaposlenici Medtronica, svjetskog lidera na tržištu medicinske tehnologije, posjetili su SOS Dječje selo Lekenik, a kao dugogodišnji donatori svojim su donacijama iznova doprinijeli sretnom djetinjstvu djece koja su našla svoj dom u SOS obiteljima.

Svake se godine u SOS Selima provode brojni radovi na obnovi i održavanju objekata i okoliša, uz potporu i pomoć velikog broja tvrtki. Zaposlenici Medtronica tako su ukrasili SOS Dječje selo Lekenik raznobojnim cvijećem i bojali ograde oko obiteljskih kuća, nagrižene vlagom i hladnoćom snježnih zimskih mjeseci.

„Naša djeca i SOS mame s radošću su ugostili prijatelje iz Medtronica te pridonijeli zajedničkom uljepšavanju SOS Dječjeg sela Lekenik. Sretni smo što imamo kontinuiranu suradnju s tvrtkom Medtronic te se veselimo nastavku u godinama koje su pred nama”, izjavila je Ljiljana Varga, korporativni fundraiser SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Već nekoliko godina Medtronic podržava i pomaže SOS dječja sela sponzoriranjem godišnjih režijskih troškova SOS obitelji koja živi u kući Mak. I ovom su prigodom posjetili djecu ove SOS obitelji i razveselili ih poklonima za ovogodišnje ljetovanje.
„Sretni smo što radimo u tvrtki koja je prepoznala rad SOS Dječjih sela u Hrvatskoj. Pozitivan društveni utjecaj duboko je ukorijenjen u našoj misiji, te smo ponosni što smo već nekoliko godina partner i donator SOS Dječjeg sela Hrvatska,“ rekao je Hrvoje Badovinac, direktor Medtronica za Adriatic regiju i Bugarsku.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više