Objavljeno: subota, 19.10.2013.

’’Think Green – Jarun 2013 ’’

U ronilačkoj eko – humanitarnoj akciji prikupljala su se sredstva za djecu SOS dječjih sela. Sav prihod od prodaje časopisa National Geographic Hrvatska i Scubalife darivat će se djeci SOS dječjih sela!

U ronilačkoj eko – humanitarnoj akciji Think Green 2013. koja se održala na Jarunu ispred kluba Aquarius sudjelovalo je 107 registriranih ronioca iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U akciji čišćenja ronioci su imali prilku izvuči oko pola tone smeća što kamionskih guma, limova,kanua,plastičnih čaša, staklenih boca i drugu vrstu smeća. Akciji su se odazvali mnogi poznati sportaši, među njima rukometaši RK Zagreb CO, rukometašice RK Lokomotiva, tenisač Marin Čilić te sportski komentator Drago Čosić. Prikupljena sredstva akcije bit će donirana SOS Dječjem selu Lekenik, a u planu je i proljetna akcija za koju organizatori vjeruju da će se pridružiti još veći broj ronioca.

još fotografija

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više