Objavljeno: subota, 19.10.2013.

’’Think Green – Jarun 2013 ’’

U ronilačkoj eko – humanitarnoj akciji prikupljala su se sredstva za djecu SOS dječjih sela. Sav prihod od prodaje časopisa National Geographic Hrvatska i Scubalife darivat će se djeci SOS dječjih sela!

U ronilačkoj eko – humanitarnoj akciji Think Green 2013. koja se održala na Jarunu ispred kluba Aquarius sudjelovalo je 107 registriranih ronioca iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U akciji čišćenja ronioci su imali prilku izvuči oko pola tone smeća što kamionskih guma, limova,kanua,plastičnih čaša, staklenih boca i drugu vrstu smeća. Akciji su se odazvali mnogi poznati sportaši, među njima rukometaši RK Zagreb CO, rukometašice RK Lokomotiva, tenisač Marin Čilić te sportski komentator Drago Čosić. Prikupljena sredstva akcije bit će donirana SOS Dječjem selu Lekenik, a u planu je i proljetna akcija za koju organizatori vjeruju da će se pridružiti još veći broj ronioca.

još fotografija

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više