Objavljeno: subota, 19.10.2013.

’’Think Green – Jarun 2013 ’’

U ronilačkoj eko – humanitarnoj akciji prikupljala su se sredstva za djecu SOS dječjih sela. Sav prihod od prodaje časopisa National Geographic Hrvatska i Scubalife darivat će se djeci SOS dječjih sela!

U ronilačkoj eko – humanitarnoj akciji Think Green 2013. koja se održala na Jarunu ispred kluba Aquarius sudjelovalo je 107 registriranih ronioca iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U akciji čišćenja ronioci su imali prilku izvuči oko pola tone smeća što kamionskih guma, limova,kanua,plastičnih čaša, staklenih boca i drugu vrstu smeća. Akciji su se odazvali mnogi poznati sportaši, među njima rukometaši RK Zagreb CO, rukometašice RK Lokomotiva, tenisač Marin Čilić te sportski komentator Drago Čosić. Prikupljena sredstva akcije bit će donirana SOS Dječjem selu Lekenik, a u planu je i proljetna akcija za koju organizatori vjeruju da će se pridružiti još veći broj ronioca.

još fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više