Objavljeno: subota, 19.10.2013.

’’Think Green – Jarun 2013 ’’

U ronilačkoj eko – humanitarnoj akciji prikupljala su se sredstva za djecu SOS dječjih sela. Sav prihod od prodaje časopisa National Geographic Hrvatska i Scubalife darivat će se djeci SOS dječjih sela!

U ronilačkoj eko – humanitarnoj akciji Think Green 2013. koja se održala na Jarunu ispred kluba Aquarius sudjelovalo je 107 registriranih ronioca iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U akciji čišćenja ronioci su imali prilku izvuči oko pola tone smeća što kamionskih guma, limova,kanua,plastičnih čaša, staklenih boca i drugu vrstu smeća. Akciji su se odazvali mnogi poznati sportaši, među njima rukometaši RK Zagreb CO, rukometašice RK Lokomotiva, tenisač Marin Čilić te sportski komentator Drago Čosić. Prikupljena sredstva akcije bit će donirana SOS Dječjem selu Lekenik, a u planu je i proljetna akcija za koju organizatori vjeruju da će se pridružiti još veći broj ronioca.

još fotografija

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više