Objavljeno: subota, 19.10.2013.

’’Think Green – Jarun 2013 ’’

U ronilačkoj eko – humanitarnoj akciji prikupljala su se sredstva za djecu SOS dječjih sela. Sav prihod od prodaje časopisa National Geographic Hrvatska i Scubalife darivat će se djeci SOS dječjih sela!

U ronilačkoj eko – humanitarnoj akciji Think Green 2013. koja se održala na Jarunu ispred kluba Aquarius sudjelovalo je 107 registriranih ronioca iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U akciji čišćenja ronioci su imali prilku izvuči oko pola tone smeća što kamionskih guma, limova,kanua,plastičnih čaša, staklenih boca i drugu vrstu smeća. Akciji su se odazvali mnogi poznati sportaši, među njima rukometaši RK Zagreb CO, rukometašice RK Lokomotiva, tenisač Marin Čilić te sportski komentator Drago Čosić. Prikupljena sredstva akcije bit će donirana SOS Dječjem selu Lekenik, a u planu je i proljetna akcija za koju organizatori vjeruju da će se pridružiti još veći broj ronioca.

još fotografija

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više