Objavljeno: nedjelja, 20.10.2013.

Međunarodno vijeće mladih u Zagrebu

U Zagrebu se u razdoblju od 13. do 19. listopada održao posljednji sastanak Međunarodnog vijeća mladih na kojem su mladi razgovarali o rezultatima svojega rada te pripremili preporuke koje su izložili predsjedniku SOS Kinderdorf Internationala gospodinu Siddarthi Kaulu.

Predsjednik Kaul je za tu priliku doputovao u Zagreb i u otvorenu forumu diskutirao s mladima o njihovoj većoj uključenosti u sustav skrbi SOS-a te obećao dati snažnu podršku da se predložene preporuke mladih usvojene na razini SOS Kinderdorf Internationala i ostvare.

Međunarodno vijeće mladih (International Youth Council) osnovano je u okviru zagovaračke kampanje „I matter“ („Ja vrijedim“) SOS Kinderdorf Internationala, kako bi se u kampanji promicalo sudjelovanja mladih s iskustvom života u alternativnoj skrbi. Trenutačno ga čini 27 članova koji dolaze iz zemalja koje su uključene u kampanju. Članovi Međunarodnog vijeća mladih su mladi ljudi s iskustvom življenja u alternativnoj skrbi koji su aktivni u zagovaračkoj kampanji na nacionalnoj razini. U dobi između 15 i 24 godine starosti pridružili su se IYC-u. Svaka zemlja sudionica kampanje ima dva predstavnika : jednoga iz skrbi SOS Dječjeg sela i jednoga iz drugog oblika alternativne skrbi .

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više