Objavljeno: četvrtak, 14.11.2013.

Siemens Hrvatska donirao 35.000 kuna

Tvrtka Siemens Hrvatska nastavlja suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska putem programa donacije sredstava za režijske troškove jedne SOS obitelji. Tako je i ove godine Siemens Hrvatska donirao 35.000 kuna i pokrio troškove režija za godinu dana SOS obitelji u kući Neven.

SOS Dječje selo Hrvatska na specifičan način, kroz skrb u obiteljskom okruženju uz ljubav i predanost SOS mame, osigurava dom djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Uz podršku stručnih suradnika – psihologa, pedagoga, socijalnih radnika – ali i SOS teta, seoskih majstora i administrativno-tehničkog osoblja, SOS Dječje selo Hrvatska skrbi o 240 djece i mladih u dva SOS dječja sela i četiri SOS zajednice mladih.

Direktor SOS Dječjeg sela Lekenik kazao je: „Zahvaljujemo našim prijateljima iz tvrtke Siemens Hrvatska, hvala na donaciji i podršci koju pružaju SOS Dječjem selu Lekenik i omogućuju djeci u SOS obiteljima sigurno i sretno djetinjstvo. Veliki izazovi su pred nama, a uz dugoročnu podršku prijatelja i partnera ipak nam je jednostavni-je.“

Gospođa Marija Felkel, direktorica centralne službe ljudskih potencijala Simensa Hrvatska, prilikom uručivanja donacije je istaknula: „Zaista sam ponosna što u ime tvrtke Siemens mogu uručiti ovu donaciju. Posebno mi je drago što je donacija SOS Dječjem selu već postala tradicionalna za nas, time želimo istaknuti razumijevanje potreba djece koje su trajnoga karaktera. Veliku zahvalu ovim putem upućujem svim SOS mamama koje svojom toplinom i ljubavlju stvaraju dom djeci Dječjeg sela, a na nama je da pokušamo osiguravati sredstva i omogućiti im što sigurniju budućnost.“

 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više