Objavljeno: utorak, 26.11.2013.

Electrolux i Branko Ognjenović donijeli veselje djeci SOS Dječjeg sela Lekenik

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik dobila su priliku peći kolače s Brankom Ognjenovićem. Mališani su pomagali poznatom chefu da uz pomoć Electrolux aparata napravi ukusne šarene kolače.

Tvrtka Electrolux i ove godine nastavlja s humanitarnim djelovanjem. Tako je jučer organizirala slatko iznenađenje za one najmanje. Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik dobila su priliku peći kolače s Brankom Ognjenovićem. Mališani su pomagali poznatom chefu da uz pomoć Electrolux aparata napravi ukusne šarene kolače, no poslije ih nisu pojeli već su ih poslali s porukama i lijepim željama za sretne blagdane djeci u Dom za djecu u Nazorovoj, u Zagrebu.

„Ovo je samo jedna od nekoliko humanitarnih akcija u kojima sudjeluje tvrtka Electrolux. Naš je cilj pomagati onima kojima je to potrebno, a posebno nam je zadovoljstvo vraćati osmijeh na lica djeci bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi. Zadovoljna sam jer smo danas u tome uspjeli i pritom smo se svi dobro zabavili“, rekla je Davorka Čičak, Trade Marketing Manager u Electroluxu.

„Djeca u SOS dječjim selima polaze različite radionice koje organiziramo za njihov razvoj, pa tako današnji mali kuhari inače uče kuhati različita jela, pripremati zimnicu, peći palačinke pa i kolače. Današnje druženje s Brankom Ognjenovićem dodatno je osnažilo našu želju da im prenesemo one životne vještine koje im mogu pomoći u njihovu osamostaljivanju“, rekao je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik.
 

Electrolux je također donirao jednoj SOS obitelji perilucu rublja, posuđa te zamrzivač.

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više