Objavljeno: utorak, 26.11.2013.

Electrolux i Branko Ognjenović donijeli veselje djeci SOS Dječjeg sela Lekenik

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik dobila su priliku peći kolače s Brankom Ognjenovićem. Mališani su pomagali poznatom chefu da uz pomoć Electrolux aparata napravi ukusne šarene kolače.

Tvrtka Electrolux i ove godine nastavlja s humanitarnim djelovanjem. Tako je jučer organizirala slatko iznenađenje za one najmanje. Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik dobila su priliku peći kolače s Brankom Ognjenovićem. Mališani su pomagali poznatom chefu da uz pomoć Electrolux aparata napravi ukusne šarene kolače, no poslije ih nisu pojeli već su ih poslali s porukama i lijepim željama za sretne blagdane djeci u Dom za djecu u Nazorovoj, u Zagrebu.

„Ovo je samo jedna od nekoliko humanitarnih akcija u kojima sudjeluje tvrtka Electrolux. Naš je cilj pomagati onima kojima je to potrebno, a posebno nam je zadovoljstvo vraćati osmijeh na lica djeci bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi. Zadovoljna sam jer smo danas u tome uspjeli i pritom smo se svi dobro zabavili“, rekla je Davorka Čičak, Trade Marketing Manager u Electroluxu.

„Djeca u SOS dječjim selima polaze različite radionice koje organiziramo za njihov razvoj, pa tako današnji mali kuhari inače uče kuhati različita jela, pripremati zimnicu, peći palačinke pa i kolače. Današnje druženje s Brankom Ognjenovićem dodatno je osnažilo našu želju da im prenesemo one životne vještine koje im mogu pomoći u njihovu osamostaljivanju“, rekao je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik.
 

Electrolux je također donirao jednoj SOS obitelji perilucu rublja, posuđa te zamrzivač.

 

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više