Objavljeno: utorak, 26.11.2013.

Electrolux i Branko Ognjenović donijeli veselje djeci SOS Dječjeg sela Lekenik

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik dobila su priliku peći kolače s Brankom Ognjenovićem. Mališani su pomagali poznatom chefu da uz pomoć Electrolux aparata napravi ukusne šarene kolače.

Tvrtka Electrolux i ove godine nastavlja s humanitarnim djelovanjem. Tako je jučer organizirala slatko iznenađenje za one najmanje. Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik dobila su priliku peći kolače s Brankom Ognjenovićem. Mališani su pomagali poznatom chefu da uz pomoć Electrolux aparata napravi ukusne šarene kolače, no poslije ih nisu pojeli već su ih poslali s porukama i lijepim željama za sretne blagdane djeci u Dom za djecu u Nazorovoj, u Zagrebu.

„Ovo je samo jedna od nekoliko humanitarnih akcija u kojima sudjeluje tvrtka Electrolux. Naš je cilj pomagati onima kojima je to potrebno, a posebno nam je zadovoljstvo vraćati osmijeh na lica djeci bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi. Zadovoljna sam jer smo danas u tome uspjeli i pritom smo se svi dobro zabavili“, rekla je Davorka Čičak, Trade Marketing Manager u Electroluxu.

„Djeca u SOS dječjim selima polaze različite radionice koje organiziramo za njihov razvoj, pa tako današnji mali kuhari inače uče kuhati različita jela, pripremati zimnicu, peći palačinke pa i kolače. Današnje druženje s Brankom Ognjenovićem dodatno je osnažilo našu želju da im prenesemo one životne vještine koje im mogu pomoći u njihovu osamostaljivanju“, rekao je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik.
 

Electrolux je također donirao jednoj SOS obitelji perilucu rublja, posuđa te zamrzivač.

 

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.04.2018.

C&A Foundation podržao rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

C&A Foundation naš je novi partner. Velikodušnom donacijom dali su podršku radu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.04.2018.

Ove subote svi trk na plivačko natjecanje 'Medek'

Osim podrške mladim plivačima na prvom plivačkom natjecanju PK Medveščak za početnike, 'Medek', moći ćete podržati i rad Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.04.2018.

Drage gošće iz Njemačke pristigle u Lekenik

SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je šest kolegica iz Njemačke, SOS-Kinderdorf e.V. Deutschland sa sjedištem u Münchenu.

Saznajte više