Objavljeno: utorak, 26.11.2013.

Electrolux i Branko Ognjenović donijeli veselje djeci SOS Dječjeg sela Lekenik

Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik dobila su priliku peći kolače s Brankom Ognjenovićem. Mališani su pomagali poznatom chefu da uz pomoć Electrolux aparata napravi ukusne šarene kolače.

Tvrtka Electrolux i ove godine nastavlja s humanitarnim djelovanjem. Tako je jučer organizirala slatko iznenađenje za one najmanje. Djeca SOS Dječjeg sela Lekenik dobila su priliku peći kolače s Brankom Ognjenovićem. Mališani su pomagali poznatom chefu da uz pomoć Electrolux aparata napravi ukusne šarene kolače, no poslije ih nisu pojeli već su ih poslali s porukama i lijepim željama za sretne blagdane djeci u Dom za djecu u Nazorovoj, u Zagrebu.

„Ovo je samo jedna od nekoliko humanitarnih akcija u kojima sudjeluje tvrtka Electrolux. Naš je cilj pomagati onima kojima je to potrebno, a posebno nam je zadovoljstvo vraćati osmijeh na lica djeci bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi. Zadovoljna sam jer smo danas u tome uspjeli i pritom smo se svi dobro zabavili“, rekla je Davorka Čičak, Trade Marketing Manager u Electroluxu.

„Djeca u SOS dječjim selima polaze različite radionice koje organiziramo za njihov razvoj, pa tako današnji mali kuhari inače uče kuhati različita jela, pripremati zimnicu, peći palačinke pa i kolače. Današnje druženje s Brankom Ognjenovićem dodatno je osnažilo našu želju da im prenesemo one životne vještine koje im mogu pomoći u njihovu osamostaljivanju“, rekao je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik.
 

Electrolux je također donirao jednoj SOS obitelji perilucu rublja, posuđa te zamrzivač.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više